Tarjoustuotteet

Eränetin huipputarjoukset! Riistakamerat tarjouksessa nyt Eränetin verkkokaupasta. Selaa myös muut tuotteet!

 • On sale!Lihamylly

  Lihamylly, Wildhog LRD-120 1200W

  66,00 € 59,90 €

  Jauha omat jauhelihasi helposti itse ja tiedä mitä syöt. Lihamylly on erinomainen myös kalan tai kanan valmistuksessa!

 • On sale!Metsästyskengät, HAIX Colorado Edition

  Hyvillä jalkineilla metsästys tai vaellusretki ei jää puolitiehen! Istuvat ja toimivat kengät ovat yksi tärkeimmistä ulkona liikkujan työkaluista. HAIX Colorado Edition jalkineet ovat erinomaiset metsästyskengät jotka ovat samalla myös täydelliset vaelluskengät.

 • On sale!Metsästyspuku, WildTree GreenShadow (M, L tai XL)

  Metsästyspuku, WildTree GreenShadow (M, L tai XL)

  Alkaen: 50,00 € Alkaen: 40,00 €

  WildTree GreenShadow metsästyspuku on tarkoitettu erityisesti syksyllä tapahtuvaan jahtiin sekä maastossa liikkumiseen pitkillä patikoilla tai kalalla. Tämä metsästyspuku on oivallinen valinta sorsa-, kanalintu ja jänisjahtiin sekä kyttäys- tai jousimetsästykseen.

 • On sale!Passivahti

  Passivahti, SpyPoint WRL

  199,30 € 179,00 €

  Kyttäyskopissa on ennenkin nukuttanut! Kun luomet painavat, SpyPoint WRL passivahti vahtii puolestasi eläinten ruokintaa, maastoa ja on eläinten tarkkailussa oiva apu!

 • On sale!Riistakamera Scout Guard SG560K-8mHD 8.0MP HD

  Boly Media Communication valmistamat ja aiemmilta vuosilta suositut Scout Guard riistakamerat ovat saaneet seuraajan huippuominaisuuksin! Scout Guard SG560K-8mHD riistakamera on varustettu Suomenkielisellä ja helppokäyttöisellä käyttövalikolla! Kameran ohjelmointi ja sen käyttö on nyt entistäkin helpompaa!

 • On sale!Riistakamera suoja

  Riistakamera suoja, Uovision 565

  38,50 € 25,00 €

  Suojaa arvokas riistakamerasi ennenkuin on liian myöhäistä! Uovision riistakamerasuoja on hyödyllinen ja erittäin tarpeellinen lisävaruste kaikkiin Uovision lähettäviin (UM565, UM562) tai ei lähettävään UV565 sarjan riistakameroihin.

 • On sale!SpinBlade Orange yhdistelmäveitsi

  SpinBlade Orange yhdistelmäveitsi

  28,80 € 19,50 €

  SpinBlade yhdistelmäveitsessä on kaksi huipputeräväksi teroitettua terää! Normaalin veitsenterän avulla voit leikata perinteiseen tapaan. Koveralla nylkyterällä nahkan avaaminen ja nylkeminen sujuu helposti kuin vetoketjun avaus! Nylkyterän puolipyöreä tylppä kärki varoo puhkomasta ja leikkaamasta sisäelimiä.

 • On sale!Uovision Panda UM535-SMS 8.0MP

  Uovision tuo ensimmäisenä markkinoille etäohjattavan riistakameran, joka toimii kahdensuuntaisesti käyttäjäänsä nähden. Uovision Panda UM535-SMS 8.0MP etäohjattava riistakamera edustaa uuden sukupolven lähettäviä riistakameroita!

 • On sale!Vakuumikone NITEforce
  Vakuumikone NITEforce
  Vakuumikone NITEforce

  Vakuumikone, NITEforce Power

  59,00 € 53,90 €

  NITEforce Power vakuumikone on erinomainen kaikkeen tyhjiösäilömiseen. Sillä voit kätevästi ja helposti tyhjiöpakata lihat, kalat, marjat, sienet, vihannekset, hedelmät, leivonnaiset ym.