Erävaatteet ja asusteet

Tuotteita sivulla: 24 48 KAIKKI

Erävaatteet ja asusteet - Erävaatteet ja puvut - Aluskerrastot

Erävaatteet ja asusteet - Erävaatteet ja puvut - Housut

Erävaatteet ja asusteet - Erävaatteet ja puvut - Paidat

Erävaatteet ja asusteet - Erävaatteet ja puvut - Takit

Erävaatteet ja asusteet - Erävaatteet ja puvut - Metsästyspuvut

Erävaatteet ja asusteet - Erävaatteet ja puvut - Ghillie ja 3D lehtipuvut

 • Naamioidu tehokkaasti ultrakevyen 3D lehtipuvun avulla. Puku pääsee tositoimiin vasta ulkoilmassa kun sen lehdet lepattavat hiljaisesti tuulen mukana ja häviät täydellisesti maastoon sen avulla.

 • Naamioidu tehokkaasti maastoon paksun röyhelörakenteen omaavan Ghilliepuvun avulla! Sniper Woodland Camo Ghillie puku (röllipuku) on yleisesti tarkka-ampujien käyttämä puku mutta nyt saatavissa myös metsästyskäyttöön.

 • Ghillie puku LumiCamo, Sniper

  59,90  53,90 

  Naamioidu tehokkaasti talviseen maastoon paksun röyhelörakenteen omaavan LumiCamo Sniper Ghilliepuvun avulla! Sniper LumiCamo Ghillie puku (röllipuku) on yleisesti tarkka-ampujien käyttämä puku mutta nyt saatavissa myös metsästyskäyttöön.

Erävaatteet ja asusteet - Erävaatteet ja puvut - Liivit

Erävaatteet ja asusteet - Asusteet - Aurinkolasit

 • Auringonpaiste on tunnettu hyvä enne loppupäivälle. Ei muutakuin Mil-Tec peililasit nokalle ja terassin kautta biitsille! Kuka muistaa miksi peililasit oli kova sana jo 1980-luvulla? No tietty siksi että niiden takana saa antaa katseen vapaasti levätä..

 • Auringon haitalliselta UV säteilyltä on aina hyvä suojautua aurinkolasien avulla. Mikäli meno muuttuu enemmän sporttisemmaksi niin Mil-Tec Sport taitettavat aurinkolasit suojaavat.

 • Auringon haitalliselta UV säteilyltä on aina hyvä suojautua aurinkolasien avulla. Mikäli meno muuttuu enemmän extremiksi niin Mil-Tec Warrior taistelijan aurinkolasit suojaavat mikäli yllättäviä iskuja (esim oksat, puu, tuulilasi) satelee päin näköä! Mil-Tec Warrior taistelijan aurinkolasien sisäpuolelle on älytty laittaa pehmike joka absorboi iskun voiman itseensä ja ehkäisee iskun tullessa sankojen painumisen silmäkulmasta läpi.

Erävaatteet ja asusteet - Asusteet - Päähän pantavaa

Erävaatteet ja asusteet - Asusteet - Vyöt

Erävaatteet ja asusteet - Asusteet - Henkselit

Erävaatteet ja asusteet - Asusteet - Hanskat ja sormikkaat

Erävaatteet ja asusteet - Asusteet - Sukat

 • OliveGreen alussukat toimivat sellaisenaan hyvin vuoratuissa varsikengissä. Mikäli kengissäsi ei ole lainkaan sisävuorausta tai pehmusteita, laita päälle esim froteesukka tai villasukka.

 • US Froteesukka, Mil-Tec (1 pari)

  6,90  5,21 

  US Froteesukat ovat tuhtia ja turvallista sotilaallista kamaa. Paksuuden puolesta ne käyvät sellaisenaan myös niihin varsikenkiin tai maihareihin joissa ei ole lainkaan sisävuorausta. Laadukkaat US Froteesukat ovat valmistettu: 50% Villaa, 30% Puuvillaa ja 20% Nylonia.

 • Mil-Tec polvisukat ovat valmistettu nerokkaasta CoolMaxista jonka hengittävyys ja kosteudenpoisto on omaa luokkaansa. Coolmax® materiaalin ilmakanavoitu rakenne poistaa kosteuden kohti ulompia kerroksia erittäin tehokkaasti, sallien kuitenkin ventiloivan ilman virtauksen vastakkaiseen suuntaan. Sukkien materiaali on 63% Coolmaxia, 35% Puuvillaa ja 2% Spandexiä.

 • Lämpöä eristävät Alaska Thermo sukat pitävät tehokkaasti vilukissojenkin jalat lämpiminä. Lämpöä eristävä mutta suhteellisen ohut materiaalisekoitus on lisäksi miellyttävän tuntuinen jalassa ja ihoa vasten.

Erävaatteet ja asusteet - Asusteet - Säärystimet

 • Käännettävät säärystimet jossa toinen puoli on vihreä ja toinen puoli on oranssi. Voit tarpeen tullessa vaihtaa niiden väritystä normaalista vihreästä esim hirvenpyyntiin paremmin sopivaksi oranssiksi huomioväriksi.

 • SnowCamo säärystimet antavat suojaa kosteutta ja tuulta vastaan kun kelit muuttuvat ja matkaa on vielä jäljellä. SnowCamo säärystimet ovat oivalliset kun patikoidaan tai hiihdetään hankikelillä, moottorikelkkailussa, pilkillä tai vaikkapa lumikenkäillessä. SnowCamo säärystimien sisäpinnan kalvorakenteen ansiosta ne ovat myös vedenpitävät ja samalla hengittävät.

 • Flecktarn Camo säärystimet antavat suojaa kosteutta ja tuulta vastaan kun kelit muuttuvat ja matkaa on vielä jäljellä. Flecktarn Camo säärystimet ovat oivalliset kun patikoidaan kosteissa olosuhteissa ja halutaan ettei vesi valu kenkään.