Erävaatteet ja asusteet

Tuotteita sivulla: 24 48 KAIKKI

Erävaatteet ja asusteet - Erävaatteet ja puvut - Aluskerrastot

Erävaatteet ja asusteet - Erävaatteet ja puvut - Housut

Erävaatteet ja asusteet - Erävaatteet ja puvut - Paidat

 • US Army hihaton paita, Flecktarn camo

  US Army hihaton paita joka kumpuilee aitoa jenkkiarmeijan hauismeininkiä! Sotilaallinen komistuskapine on valmistettu 100% Puuvillasta ja se esittelee hauiksen koko komeudessaan. US Army hihaton paita on Flecktarn camovärinen jonka ansiosta reissussa rinnuksille valuva sinappi ei sen ulkonäköä pahemmin häiritse.

 • Mil-Tec Puuvilla T-paita, Musta

  Mil-Tec Puuvilla T-paita Mustana! Sotilaallinen komistuskapine on valmistettu 100% Puuvillasta ja se on ryhdikäs sekä miellyttävä ihoa vasten.

 • Mil-Tec maastokuvioitu T-paita, Dutch camo

  Mil-Tec maastokuvioitu T-paita Dutch camo värillä! Sotilaallinen komistuskapine on valmistettu 100% Puuvillasta ja se on ryhdikäs sekä miellyttävä ihoa vasten.

 • Mil-Tec maastokuvioitu T-paita, Desert camo

  Mil-Tec maastokuvioitu T-paita Desert camo värillä! Loistava valinta Afrikkaan safarille ja kuivempaan karuun maisemaan! Sotilaallinen komistuskapine on valmistettu 100% Puuvillasta ja se on ryhdikäs sekä miellyttävä ihoa vasten.

Erävaatteet ja asusteet - Erävaatteet ja puvut - Takit

Erävaatteet ja asusteet - Erävaatteet ja puvut - Metsästyspuvut

 • Metsästyspuku Lite Olive
  Metsästyspuku Lite Olive
  Metsästyspuku Lite Olive

  Tyylikkäällä Lite Olive metsästyspuvulla erotut eduksesi myös vapaa-ajalla. Tämä miellyttävän tuntuinen jahtipuku sopii muillekin ulkonaliikkujille kuin metsästäjille! Lite Olive metsästyspuku on superkevyt ja hiljainen matkakumppani. Aktiivisesti hengittävät kaksikerros materiaalit lisäävät sen käyttömukavuutta ja puku on suunniteltu neljän vuodenajan käyttöön.

 • Lasten maastopuku Flectar Camo
  Lasten maastopuku Flectar Camo
  Lasten maastopuku Flectar Camo
  Lasten maastopuku Flectar Camo

  US BDU lasten maastopuku Flectar Camo värikuosilla! Maastoutuu erinomaisesti Suomen luontoon.

 • LASTEN MAASTOPUKU, US ACU Digital Camo
  LASTEN MAASTOPUKU, US ACU Digital Camo
  LASTEN MAASTOPUKU, US ACU Digital Camo
  LASTEN MAASTOPUKU, US ACU Digital Camo

  US ACU lasten maastopuku on saatavana bittien pelimaailmasta tutulla Digital Camo värikuosilla!

 • Naisten metsästyspuku
  Naisten metsästyspuku

  Super Canvas® naisten metsästyspuku on kauniimman sukupuolen edustajille räätälöity naisellinen ja särmikäs Lady Like metsästyspuku. Malliltaan ja leikkauksiltaan se on erittäin tyköistuva puku joka on mukavan miellyttävä jahtikumppani päällä!

Erävaatteet ja asusteet - Erävaatteet ja puvut - Ghillie ja 3D lehtipuvut

 • 3D lehtipuku

  Naamioidu tehokkaasti ultrakevyen 3D lehtipuvun avulla. Puku pääsee tositoimiin vasta ulkoilmassa kun sen lehdet lepattavat hiljaisesti tuulen mukana ja häviät täydellisesti maastoon sen avulla.

 • Ghillie Puku
  Ghillie Puku

  Ghillie puku on naamioasujen ehdoton Kuningas! Hieno Woodland Camo värikuosi Pohjoismaiseen maastoon.

 • Ghillie puku Woodland Green

  Naamioidu tehokkaasti maastoon paksun röyhelörakenteen omaavan Ghilliepuvun avulla! Sniper Woodland Camo Ghillie puku (röllipuku) on yleisesti tarkka-ampujien käyttämä puku mutta nyt saatavissa myös metsästyskäyttöön.

 • Ghillie puku LumiCamo

  Naamioidu tehokkaasti talviseen maastoon paksun röyhelörakenteen omaavan LumiCamo Sniper Ghilliepuvun avulla! Sniper LumiCamo Ghillie puku (röllipuku) on yleisesti tarkka-ampujien käyttämä puku mutta nyt saatavissa myös metsästyskäyttöön.

Erävaatteet ja asusteet - Erävaatteet ja puvut - Liivit

Erävaatteet ja asusteet - Asusteet - Aurinkolasit

 • Peililasit, Mil-Tec aurinkolasit UV suojalla

  Auringonpaiste on tunnettu hyvä enne loppupäivälle. Ei muutakuin Mil-Tec peililasit nokalle ja terassin kautta biitsille! Kuka muistaa miksi peililasit oli kova sana jo 1980-luvulla? No tietty siksi että niiden takana saa antaa katseen vapaasti levätä..

 • Taitettavat aurinkolasit

  Auringon haitalliselta UV säteilyltä on aina hyvä suojautua aurinkolasien avulla. Mikäli meno muuttuu enemmän sporttisemmaksi niin Mil-Tec Sport taitettavat aurinkolasit suojaavat.

 • Taistelijan aurinkolasit

  Auringon haitalliselta UV säteilyltä on aina hyvä suojautua aurinkolasien avulla. Mikäli meno muuttuu enemmän extremiksi niin Mil-Tec Warrior taistelijan aurinkolasit suojaavat mikäli yllättäviä iskuja (esim oksat, puu, tuulilasi) satelee päin näköä! Mil-Tec Warrior taistelijan aurinkolasien sisäpuolelle on älytty laittaa pehmike joka absorboi iskun voiman itseensä ja ehkäisee iskun tullessa sankojen painumisen silmäkulmasta läpi.

Erävaatteet ja asusteet - Asusteet - Päähän pantavaa

Erävaatteet ja asusteet - Asusteet - Vyöt

Erävaatteet ja asusteet - Asusteet - Henkselit

Erävaatteet ja asusteet - Asusteet - Hanskat ja sormikkaat

Erävaatteet ja asusteet - Asusteet - Sukat

Erävaatteet ja asusteet - Asusteet - Säärystimet

 • Säärystin

  Käännettävät säärystimet jossa toinen puoli on vihreä ja toinen puoli on oranssi. Voit tarpeen tullessa vaihtaa niiden väritystä normaalista vihreästä esim hirvenpyyntiin paremmin sopivaksi oranssiksi huomioväriksi.

 • Säärystimet (pari)

  SnowCamo säärystimet antavat suojaa kosteutta ja tuulta vastaan kun kelit muuttuvat ja matkaa on vielä jäljellä. SnowCamo säärystimet ovat oivalliset kun patikoidaan tai hiihdetään hankikelillä, moottorikelkkailussa, pilkillä tai vaikkapa lumikenkäillessä. SnowCamo säärystimien sisäpinnan kalvorakenteen ansiosta ne ovat myös vedenpitävät ja samalla hengittävät.

 • Säärystimet (pari)

  Flecktarn Camo säärystimet antavat suojaa kosteutta ja tuulta vastaan kun kelit muuttuvat ja matkaa on vielä jäljellä. Flecktarn Camo säärystimet ovat oivalliset kun patikoidaan kosteissa olosuhteissa ja halutaan ettei vesi valu kenkään.