Elektroninen stereo kuuleva kuulosuojain, Walker´s Razor Quad 360°

Walker’s Razor Quad 360°, kun vain paras on kyllin hyvää! Walker’s Razor Quad 360° elektroniset stereo kuulevat kuulosuojaimet sopivat monenlaiseen käyttöön, missä kuulonsuojaus on tarpeen.

tuotetunnus (SKU) 20-011 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

Walker’s Razor Quad 360°, kun vain paras on kyllin hyvää!

Walker’s Razor Quad 360° elektroniset stereo kuulevat kuulosuojaimet sopivat monenlaiseen käyttöön, missä kuulonsuojaus on tarpeen. Niiden 4 mikrofonia kattavat 360° kuuloalueen ja niiden 9 kertainen matalien äänien vahvistus tekee niistä loistavan valinnan!

Walker’s Razor Quad 360° elektroniset stereo kuulevat kuulosuojaimet soveltuvat erinomaisesti ampumaradalle, metsälle tai meluisaan työympäristöön.

Walker’s Razor Quad 360° elektroniset stereo kuulosuojaimet vahvistavat matalia ääniä (23 db asti) jopa 9 kertaisesti mutta leikaten 0,02 sekunnin nopeudella kaikki yli 85 db meluäänet. Suojaimet leikkaavat tehokkaasti esim. laukauksen aiheuttaman äänen, mutta kuulet puheen laukausten välillä normaalisti. Kummallekin korvalle on omat 2 mikrofonia (yht 4) sekä äänenvoimakkuus säätö stereokuuloa varten.

Walker’s Razor Quad 360° elektronisten stereo kuulosuojainten 9x äänenvahvistus auttaa erityisesti hiljaisessa tilanteessa tehostamaan ympäristön pienimmätkin äänet ja pystyt ennakoimaan tulevan tilanteen paremmin.

Walker’s Razor Quad 360° kapea kupin profiili ehkäisee aseen perän osumista suojiin nopeissakin tilanteissa. Kompaktin kokonsa avulla ne soveltuvat aikuisille ja myös lapsille.

Suojissa on myös audioliitäntä mahdollisuus (3.5mm stereo plugi) VHF puhelimelle, kännykälle, koiratutkalle, MP3 soittimelle jne.

* Kapea kupin profiili joka kavennettu alalaidasta
* Kevyet ja miellyttävät pitää päässä
* Stereo kuulevat elektroniset suojaimet
* Tasaisesti säätyvä äänenvoimakkuus säätö
* 4 mikrofonia (2 kummassakin kupissa)
* 9 kertainen matalien äänten vahvistus
* Ampumaradalle, metsästykseen, työkäyttöön
* Kompakti sangan koko sopii lapsille ja aikuisille
* Toimii 2kpl AAA paristoja (mukana)
* Pariston kesto: n. 200 tuntia
* Väri: Camo Realtree Xtra (kuvassa)