Riistakamera Scout Guard SG550-8M HD On sale!

Riistakamera Scout Guard SG550-8M HD, InfraMustasalama

Riistakamera Scout Guard SG-550 on riistakameroiden klassikko! Scout Guard SG550-8M HD riistakamera on ehkä pieni kooltaan mutta suuri ominaisuuksiltaan. Sen pieni sekä minimalistinen koko pitää sisällään huippuominaisuudet.

tuotetunnus (SKU) 90-007. (Tuote)Osastot: , . Avainsanat tuotteelle , , . Valmistajat: .

Tuotekuvaus

Scout Guard SG550-8M HD riistakamera on pieni kooltaan mutta suuri ominaisuuksiltaan!

Scout Guard SG550-8M HD riistakamera on pitkän kehitystyön tulos ja sen pieni sekä kompakti koko pitää sisällään huippuominaisuudet.

SG550-8M HD on 8.0MP HD tason kuvanlaadulla varustettu digitaalinen riistakamera. Kamerassa on ihmisen silmälle täysin näkymätön inframusta salama.

Inframusta salaman ansiosta kuvaat kohteesta hienot yökuvat tai videot!

Scout Guard SG550-8M HD riistakameran inframusta salama kytkeytyy automaattisesti päälle hämärällä. Kamera kuvaa (1,2sek viive) lämpöä säteilevän kohteen havaittuaan sen liiketunnistimen toiminta-alueella.

Pienen kokonsa vuoksi SG550-8M HD on helppo kätkeä piiloon uteliaiden katseilta. Kamera on kevyt (450 gr. paristoineen) kuljettaa mukana.

Kuvauspaikoilla vierailevat riistaeläimet suhtautuvat luontevasti ja pelkäämättä pieneen, hajuttomaan, äänettömään ja näkymättömästi toimivaan riistakameraan. Minikokoinen riistakamera soveltuu erinomaisesti valvontatehtäviin ja saat luvattomista vieraista huomaamattomasti selvän todisteen esim. rakennustyömaat, kesämökit, venesatamat, yritysten varastot, hallit jne.

Scout Guard SG550-8M HD riistakamera kuvaa laadukkaita korkearesoluutio (8.0MP) tai matalaresoluutio (5.0MP) jpg kuvia. Videot tallentuvat 720P HD tasolla. Kamera tukee normaali 1GB – 32GB SD muistikorttia.

Päiväkuvat sekä videot tallentuvat värillisinä ja yökuvat sekä videot tallentuvat mustavalkoisina. SD muistikortille tallentuneet kuvat voit katsoa paikan päällä kauko-ohjaimen esikatselunäytöltä.

SG550-8M HD riistakameran ohjelmointi ja asetusten vaihto onnistuu mukana tulevalla kauko-ohjaimella.

Tallentuneet kuvat ja videot voidaan siirtää USB (kaapelin) portin kautta kotitietokoneellesi lähempää tarkastelua varten. Voit siirtää SD kortin suoraan kotitietokoneen kortinlukijaan kuvien katselua varten.

Mikäli kotitietokoneessa ei ole kiinteää SD muistikortin lukijaa niin Eränetin valikoimasta löytyy erikseen saatavissa oleva SD muistikortinlukija USB porttiin.

Scout Guard SG550-8M HD riistakamera on suunniteltu kestämään vaativia Suomen olosuhteita, joissa lämpötila ja ilmankosteusvaihtelut ovat suuria. Kameran käyttölämpötila on -20°C aina +60°C saakka ja suhteellisen ilmankosteuden ollessa 5% – 90%.

Scout Guard SG550-8M HD riistakamera on energiapihi ja se toimii 8kpl 1.5V AA kokoisilla paristoilla optimiolosuhteissa n. 4kk. Talvella kannattaa suosia pitkäkestoisia marsell® Lithium Iron paristoja.

Jokaiseen otettuun kuvaan tallentuu automaattisesti päivämäärä ja kellonaikatiedot niin tiedät milloin kuvaus on tapahtunut.

Kauko-ohjaimen välityksellä pystyt helposti vaihtamaan kameran asetuksia ja näet nykyiset asetukset kauko-ohjaimen 1.7” suuruiselta värilliseltä LCD näytöltä.

Tuotteen takuu valmistus- ja materiaalivirheille on 1 vuosi (12kk) ja toimitus sisältää suomen ja englanninkielisen käyttöohjeen. Tuote on CE, FCC ja RoHShyväksytty.

Eränetin valikoimassa saatavana myös lisä SD muistikortteja, SD muistikortin lukija USB porttiin, 6V verkkovirtalähde,akkujohto (2m) tai virtapistoke mahdollista ulkoista 6V virtalähde liitäntää (akku) varten. Valikoimassa myös 6V Uovision akkuja sekä ’Alueella kameravalvonta’ – huomiotarroja.

Erikseen saatavissa myös tukeva teräksinen kamerasuoja 550 malliin!

Vakiotoimituksessa aina mukana

1) Värinäytöllinen kauko-ohjain kuvien katseluun sekä kameran ohjelmointiin (1.7′ LCD)

2) Suomenkielinen käyttöohje

3) USB-kaapeli

4) Kiinnitysvyö

Tähän tuotteeseen on saatavissa asennuspalvelu. Katso lisää TÄSTÄ!

Riistakamera Scout Guard SG-550 teknisesti

* 8.0MP HD digitaalinen riistakamera
* Korkearesoluutio (8.0MP) tai matalaresoluutio (5.0MP) kuvat
* Inframusta salama yökuvaukseen, yltää n. 12m saakka
* Säädettävä liiketunnistimen herkkyys jopa n 12m saakka
* Kuvausviive liikkeestä: 1,2sek.
* Mukana kaukosäädin 1.7” LCD näytöllä josta kuvien esikatselu ja ohjelmointi
* Monikuvaus: 1, 2 tai 3 peräkkäiskuvaa
* Videoklipit valittavissa 1sek. – 60sek. pituisina
* Säädettävä nukkumisviive otosten välillä: 1sek. – 60min.
* Kuviin ja videoihin tallentuu kuvausaikaleima
* Pienikokoinen riistakamera: 8cm x 13cm x 5cm
* Kevyt: 450gr. sisältäen paristot
* Maastoon sopeutuva CAMO väritys
* Kuvat tallentuvat 1-32GB SD muistikortille (ei mukana)
* Paristot: 8kpl AA 1.5V alkaliparistot (ei mukana)
* Toiminta-aika n. 4kk optimiolosuhteissa
* Alhaisen pariston varaustilan LED näyttö
* Säänkestävä rakenne
* Käyttölämpötila: -20°C … +60°C saakka
* Toimintailmankosteus: 5% – 90%
* Ulostuloportit: TV, USB, SD korttipaikka, 6V DC
* Mukana: kiinnitysvyö, USB kaapeli, käyttöohjeet
* Windows (98, 2000, XP, Vista, Win7, Win8, Win10) yhteensopiva

RIISTAlehti 3-2009, testiartikkeli
Kuva
Peuravideo

Eränetti suosittelee myös…