Uovision UM565+ 12MP

Uovision UM565+ 12MP, Lähettävä riistakamera, InfraMustasalama, 2′ LCD

Lähettävä riistakamera Uovision UM565+ 12MP edustaa uuden sukupolven lähettäviä riistakameroita jotka lähettävät kuvan edullisesti datana. Inframustasalama on ehdoton edellytys mikäli riistakameraa käytetään myös valvontakamerana. 12MP kuvat ovat laadukkaat ja terävät!

tuotetunnus (SKU) 90-050. (Tuote)Osastot: , . Avainsanat tuotteelle , , , . Valmistajat: .

Tuotekuvaus

UUSI PÄIVITETTY Plus MALLI!

Lähettävä riistakamera Uovision UM565+ 12MP edustaa uuden sukupolven lähettäviä riistakameroita.

Edullisesti internetin ylitse kuvamateriaalia lähettävä riistakamera pitää sinut aina ajan tasalla, olitpa sitten missä tahansa! 

12MP kuvat ovat laadukkaat ja terävät!

Uovision UM565+ 12MP lähettävä riistakamera on varustettu inframustalla salamalla (InfraBlack) sekä suomenkielisellä käyttövalikolla! Inframustasalama on ihmiselle täysin näkymätön myös äärimmäisen pimeissä olosuhteissa.

Valvontakamerassa yökuvauksen aikana täysin näkymätön inframustasalama on ehdoton edellytys!

Uovision UM565+ 12MP lähettävän riistakameran inframustasalamassa teholedejä on jopa 60kpl!

Uovision UM565+ 12MP riistakamera lähettää kuvamateriaalin käyttäjän valitsemalla tavalla. Kaksi eri vaihtoehtoa:

1.DATA: Internet datayhteyden kautta, jolloin kameralla toimitaan pelkästään datayhteyden kautta sähköpostitse (E-MAIL). Sähköpostin liitteenä saapuvan kuvan voi katsoa matkapuhelimella tai kotitietokoneella. Datayhteys takaa edullisen ylläpitokustannuksen pitkällä aikavälillä!

2. MMS: Kameran voi ohjelmoida lähettämään kuvanmyös perinteisenä MMS multimediaviestinä, aivan kuten ensimmäisen sukupolven MMS lähettävän kameran. MMS kuvaviestinä lähetys on kuitenkin datalähetystä huomattavasti kalliimpaa. Datalähetykseen verrattuna MMS kuvaviestiä lähettävän kameran ylläpitokustannus on pitkällä aikavälillä hinnakkaampaa ja eritysesti silloin jos sillä kuvataan / lähetetään MMS:ää paljon.

Riistakameran voi ohjelmoida lähettämään kuvat heti tai päiväraporttina kerran vuorokaudessa.

Uovision UM565+ 12MP riistakameran lähettämä kuvamateriaali on nähtävissä (n. 45sek viive) kun kameran etupuolella on havaittua toimintaa. Saat tarvitun kuvatiedon heti käyttöön ja lähettävän riistakameran ansiosta säästät käynnin kameralla.

Uovision UM565+ 12MP lähettävää riistakameraa voidaan käyttää myös ilman lähetystoimintoja tavallisen ei-lähettävän riistakameran tapaan!

Uovision UM565+ 12MP lähettävä riistakamera toimii kattavassa GPRS verkossa esim. Sonera, Elisa, DNA tai Saunalahti. Se lähettää kuvaviestit valvotulta kohdealueelta edullisesti datapaketin avulla sähköpostiin ja/tai matkapuhelimeen.

Lähettävällä riistakameralla voi lähettää esim. Saunalahden datapaketilla varustetulla liittymällä kuvia vain n. 4e kuukausihintaan tai voit käyttää siinä esim olemassa olevaa koiratutkan liittymää.

Lähettävään riistakameraan avattu liittymä kannattaa suojata siten, että siihen on kytketty ainoastaan datapaketti avoimeksi ja muut palvelut ovat estetty. Muiden palvelujen esto kannattaa tehdä liittymää avattaessa siltä varalta mikäli kamera joutuisi vääriin käsiin.

Kaikissa Uovision kameroissa on nelinumeroinen salasanasuojaus (PIN koodi) jolla voi ehkäistä kameran käytön mikäli se joutuisi vääriin käsiin.

Uovision UM565+ 12MP lähettävästä riistakamerasta löytyvät kaikki tarvittavat hyvän riista ja valvontakameran ominaisuudet sekä vielä paljon enemmän. Sen 12MP kuvanlaatu takaa hienot päivä- ja yökuvat kohteesta. Päiväkuvat ja videot tallentuvat värillisinä sekä yökuvat ja videot mustavalkoisina täysin ihmissilmälle näkymättömän inframustasalaman ansiosta.

Uovision UM565+ 12MP riistakameran ottamat kuvat voidaan katsoa suoraan paikan päällä isolta sisäiseltä 2′ esikatselunäytöltä. Kameran ohjelmointi ja menuasetusten vaihto paikan päällä onnistuu sisäisen 2′ esikatselunäytön avulla.

Kaikissa Uovision riistakameroissa on suomenkielinen käyttövalikko, joten kameran asetusten ohjelmointi onnistuu vaivattomasti.

Uovision UM565+ 12MP lähettävä riistakamera tallentaa kuvat ja videot tavalliselle 1GB – 32GB SD muistikortille. Kamera kuvaa laadukkaat päiväkuvat neljällä eri valinnaisella resoluutiolla: 12MP, 8.0MP, 5.0MP ja 3.0MP. Videot tallentuvat kahdella valinnaisella resoluutiolla: 640 tai 320. Alkuperäiset kuvatallenteet tallentuvat aina SD muistikortille.

Jokaiseen kuvaan tallentuu automaattisesti aina myös aikaleima (kello, päivä, lämpötila, pariston varaus, kuun asento) jolloin tiedät milloin kuvaus on tapahtunut.

Kameraleimaa lähetettyyn kuvaan myös paristojen varaustilan, jolloin voit kätevästi tarkkailla paristojen kulumista saapuvista kuvista!

Uovision UM565+ 12MP riistakameran datayhteyden kautta lähettämät kuvat ovat kooltaan 80kt – 100kt. Kameran MMS kuvaviestilähetyksen kautta lähettämät kuvat ovat kooltaan normaalin MMSviestin tasoiset (35kt – 45kt).

TimeLapse tasa-aikakuvaus
Riistakamerassa on hyödyllinen TimeLapse (tasa-aikakuvaus) toiminto jolloin kamera ottaa tasaisin väliajoin automaattisesti kuvan ja lähettää sen. TimeLapse (tasa-aikakuvaus) käyttö ei sulje PIR liiketunnistimen samanaikaista käyttöä jolloin myös ohikulkeva kohde kuvataan.

Toiminto on hyödyllinen mikäli kamera viedään vahtimaan esim kanuloukkua tai kesämökkiä ja sieltä halutaan saada muutama kuva päivässä. Toiminnon avulla säilytät yhteyden kameraasi päivittäin, ilman että tarvittaisiin kameran editse ohikulkevaa kohdetta laukaisemaan sitä!

Aikavälikuvaus
Riistakameran voi etukäteen ohjelmoida toimimaan pelkästään tiettynä aikavälinä esim toimiston vartiokamerana kun työntekijät ovat poissa. Tuolloin kamera on aktiivinen ainoastaan määrättyinä tunteina esim klo 21:00 – 06:00 välisen ajan.

Uovision UM565+ 12MP riistakameran tallentamat videot voit katsoa kameran omalta näytöltä heti paikan päällä. Kamera on kompaktin kokoinen (10cm x 6cm x 14cm) kuvaviestiä reaaliajassa lähettävä riista ja valvontakamera.

Uovision UM565+ 12MP riistakamerassa on PIR liiketunnistin kohtisuoraan kattaen 105° valvonta-alueen. Vasteaika on vain n.1 sekunti jolloin myös kameran editse liikkuva kohde saadaan kuvattua.

Kameran inframustasalama yltää jopa 15metriin saakka!

Uovision UM565+ 12MP riistakameraan voidaan ohjelmoida 1-4 puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Kamerassa on ulkoinen 9cm pituinen antenni jonka ansiosta kamera toimii hyvin paikallisessa GSM / GPRS verkossa.

Uovision UM565+ 12MP lähettävä riistakamera on virtapihi ja se toimii 12kpl AA paristoja jopan. 5kk yhtäjaksoisen ajanjakson. Saatavissa erikseen talvikäyttöön pitkäkestoisia marsell® Lithium Iron paristoja.

Mukana suomenkielinen käyttöohje. Takuu valmistus- ja materiaalivirheille 12kk (1vuosi). Tuote CE, FCC ja ROHS hyväksytty.

Katso alapuolen linkistä kameran lähettämä kuva mökin pihamaalta Ivalosta:

Ivalo, 03.10.2011, klo 14:20

Katso alapuolen linkistä kameran lähettämä yökuva:

Pukki ruokinnalla

* Lähettävä riistakamera joka lähettää kuvat edullisesti internetin avulla datana
* Käyttötoiminto: lähettävänä ja/tai perinteisenä riistakamerana
* Sisään integroitu 4-taajuus GSM robotti SSL tuella
* Ulkoinen 9cm GSM antenni GPRS yhteyteen (99% peitto Suomessa)
* Valinnainen lähetysreitti matkapuhelimeen tai tietokoneelle:
– Lähettää kuvat edullisesti internet datayhteyden kautta sähköpostitse
– Lähettää kuvat MMS kuvaviestinä (800×600)
* Jaettava kuvaviestin lähetystoiminto:
1-4 sähköpostiosoitetta
ja/tai
1-4 matkapuhelinnumeroa

* Internet datalähetys: Sonera, Elisa, Saunalahti, DNA ja Viro EMT+ Pre-Paidit
* MMS lähetys: Sonera, Elisa, Saunalahti, DNA, TeleFinland ja Viro EMT
* 12MP digitaalinen korkearesoluutio kuvaus (valikko: 12MP, 8MP, 5MP ja 3MP)
* Sisäinen 2” (5cm) värillinen esikatselunäyttö (kuvien katselu & ohjelmointi)
* Säänkestävä rakenne, IP54 luokitus (ei upotusta nesteeseen)
* Camo ulkokuoren väritys (kuvassa)
* PIR laajakulma liiketunnistin: peittoalue 105° ja vasteaika n.1 sekunti
* PIR laajakulma liiketunnistimen kantavuus max 12m
* Täysin näkymätön inframustasalama yökuvaukseen (940nm)
* Inframustasalaman max etäisyys jopa 15m
* Inframustasalaman valotusteho: 60 teholediä
*
Säädettävä liiketunnistimen herkkyys: Matala, keskitaso, korkea
* Tallentaa päiväkuvat ja videot värillisinä
* Yökuvat ja videot inframustasalamalla mustavalkoisina
* VGA videon koko: 640×480 tai 320×240
* SD muistikortin tuki: 1 – 32GB yhteensopiva (ei mukana)
* Videon pituudet: 1sek. – 60sek.
* Monikuvaus: 1, 2 tai 3
* Nukkumisviive asetus: 1sek. – 60min.
* Timer ajastin ja Time Lapse ajastuskuvaustoiminnot
* Kuvausaikaleimasin: päivä, kellonaika, lämpötila, pariston varaus
* Käyttölämpötila: -20°C …. +60°C
* Toimintailmankosteus: 5% …. 90%
* Paristot: 12kpl AA alkaliparistot (ei mukana)
* Alhaisen pariston automaattinen tekstiviestihälytys
* Ulostulot: USB, 6V DC, SD muistikorttipaikka, SIM korttipaikka
* Mukana: kiinnitysvyö, ohjekirja
* Windows (98, 2000, XP, Vista, Win7, Win8, Win10) yhteensopiva
* Pieni ja kompakti koko
* Kevyt: 624gr. (paristoineen)
* Kolmijalan kiinnitysruuvin paikka kameran pohjassa
* Salasanasuojaus
* Lukittavissa: Lukon kiinnitysrenkaat kuoressa (kts kuva)

Kameraan on erikseen saatavissa kattava valikoima tarpeellisia lisävarusteita:
* 2GB – 8GB SD muistikortteja
* ‘Alueella kameravalvonta’ tarroja
* Seinäkiinnike
* Metallinen kamerasuoja
* Python Master Lock riistakameralukko
* Riistakamera tehoantenni erittäin haastaviin maasto-olosuhteisiin
* Virtajohto ulkoiselle virtalähteelle
* Uovision 6V akkuja (4.5Ah, 7.5Ah, 12Ah)
* Uovision 6V akkulaturi
* Uovision Solar aurinkopaneeliakku
* Verkkovirtalähde 220V (sisäkäyttö)

Katso käyttöohje alla olevasta linkistä:

Käyttöohje

Operaattorikohtaisten esiasetusten käyttöönotto:

Esiasetustaulukko


Arviot

 1. Kamera toimii erittäin hyvin. Lithium paristoja on mennyt Tammikuusta tähän kahdet, eli ei vie virtaa juuri ollenkaan. Edellisellä toisen merkkisellä kameralla meni 12kpl/2vko. Kuvia on ottanut n.1500 tammikuusta. Lähetys toimii huonolla kuuluvuus alueella lisäantennin kanssa, kuva tulee minuutin sisällä. Perus antennilla
  viivettä tulee n.4min (huonolla kuuluvuudella). Helppo käyttää kaikin puolin. Asiakaspalvelu on ollut teillä kiitettävää, myymälässä on mukava käydä pienenkin asian takia. Kiitos!
  Samuli H

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Eränetti suosittelee myös…

 • Seinäkiinnike riista- ja valvontakameroille, Uovision

  Seinäkiinnike riistakamera: Uovision seinäkiinnike mahdollistaa riista- ja valvontakameran kiinnityksen seinään tai muuhun suoraan pintaan. Uovision seinäkiinnike on yhteensopiva kaikkien riista- ja valvontakameroiden kanssa, joissa on pohjassa kiinnityskierteet. Uovision seinäkiinnike on erityisen hyödyllinen kun riistakameraa käytetään valvontakamerana ja se halutaan kiinnittää kiinteistön tai kohteen seinään.

 • Riistakamera suoja

  Suojaa arvokas riistakamerasi ennenkuin on liian myöhäistä! Uovision riistakamerasuoja on hyödyllinen ja erittäin tarpeellinen lisävaruste kaikkiin Uovision lähettäviin (UM565, UM562) tai ei lähettävään UV565 sarjan riistakameroihin.

 • SD muistikortti riistakameroihin

  Uovision 2GB SD muistikortin avulla saat kuvattua tuhansia kuvia tai videoita riistakamerallasi. Uovision SD muistikortti on yhteensopiva kaikkien riistakameroiden kanssa sekä muiden SD muistia tukevien laitteiden kanssa kuten kotitietokoneet ja kortinlukijat.