Jalkineet

Tuotteita sivulla: 24 48 KAIKKI

Jalkineet - Maiharit ja varsikengät

Jalkineet - Vetoketju adapteri nauhallisiin maihareihin

Jalkineet - Kengännauhat

Jalkineet - Kenkien huoltotarvikkeet

Jalkineet - Pohjalliset

  • BW eli Bundeswehr pohjalliset. Mikä Bundeswehr? No Saksan puolustusvoimat tietty..

  • Poliyou® on pohjallisten RollsRoyce! Ihminen viettää n. puolet elämästään kenkien päällä joten pohjalliset ei ole mikään pikkujuttu.

  • Lämpöpohjalliset, ThermaCELL™

    149,90  139,00 

    ThermaCELL™ lämpöpohjalliset luovuttavat lämpöä ja mukavuutta! ThermaCELL™ lämpöpohjalliset ovat erittäin hyvät kaikessa talviulkoilussa jossa jalkoja ei liikuteta vaan ne pääsevät kylmettymään paikoillaan esim pilkillä, moottorikelkkaillessa, kytiskopilla, rallipolun varrella jne. ThermaCELL™ lämpöpohjalliset ovat suunniteltu pitämään jalat lämpinä (ei polttavan kuumina) hikoilun ja paleltumisen estämiseksi. Pohjallisten sisään rakennetut akut tarjoavat lämpöä jaloillesi jopa viiden tunnin ajan.

  • ThermaCELL™ autolaturi lataa molemmat lämpöpohjalliset kerralla. Latausaika n 4 tuntia. ThermaCELL™ autolaturia voidaan käyttää kaikissa 12V tai 24V tukevissa autolatauspistokkeissa. * Autolatauslaite ThermaCELL™ lämpöpohjallisiin * Lataa molemmat pohjalliset kerralla * Latausaika n 4 tuntia * Vihreä LED valo ilmaisee kun lataus valmis.

Jalkineet - Liukueste kengille

  • Vältä turhia kaatumisriskejä esim jäällä kävelyyn ja hanki kenkiisi Boot Spike liukuesteet. Liukuesteiden jäänastat antavat pidon liukkaille keleille tai pääkallokelillä kulkemiseen. Boot Spike liukuesteessä on 7 jäänastaa suoraan jalkapöydän alapuolella ja ne ovat sijoitettu mahdollisimman leveälle alalle!