Akkujohto 12V tai 6V ulkoiselle virtalähteelle 3.6m, SpyPoint

SpyPoint akkujohto (3.6m) ulkoiselle virtalähteelle mahdollistaa riistakameran liittämisen lisäakkuun esim. 12V (tai 6V) pieni akku!

tuotetunnus (SKU) 90-208 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

 

Akkujohto 12V tai 6V ulkoiselle virtalähteelle 3.6m – SpyPoint

SpyPoint akkujohto ulkoiselle virtalähteelle mahdollistaa riistakameran liittämisen lisäakkuun esim. 12V tai 6V pieni akku.

Riistakameran toiminta-aika pitenee huomattavasti ja säästät paristoja ladattavan ulkoisen akun avulla!

SpyPoint akkujohdon pyöreä liitin sopii 12V ulkoista virtalähdettä tukeviin riistakameroihin esim. SpyPoint, HGC SL1007, NITEforce Unicorn, Moultrie, StealthCam, WildView, Browning.

SpyPoint akkujohdon pituus on 3.6 metriä. Kiinnitys akun napoihin tapahtuu johdossa olevien pienten alligaattoriklipsien avulla. Akkujohdossa on 2A sulake omassa sulakerasiassa. Sulake suojaa kameraasi mahdollisilta virtapiikeilta tai häiriöiltä.

* SpyPoint akkujohto ulkoista virtalähdettä esim akku varten
* Yhteensopiva pyöreä liitin 12V (tai 6V) tukeviin riistakameroihin
* SpyPoint, HGC SL1007, NITEforce Unicorn, Moultrie, StealthCam, WildView riistakamerat
* 3.6 metrin pituinen välijohto
* Johdossa alligaattoriklipsit akkunapoihin (+ / -)
* 2A sulake omassa sulakerasiassa

Katso myös…

  • SpyPoint Link-S on riistakuvaukseen suunniteltu tehopakkaus! Link-S lähettävä riistakamera on varustettu ulkoisella aurinkopaneeliakulla jonka ansiosta kameran virta-asiat pysyvät luonnollisesti kunnossa. Kuvien lähetys tapahtuu nopealla LTE (4G) robotilla jolloin tieto kohteesta on saatavilla ripeästi oman matkapuhelimen näytöllä. Nopea kuvanlähetys on aina etu myös vähäisempänä virrankulutuksena!

  • SpyPoint Link-Micro on markkinoiden pienin lähettävä riistakamera! Kuvien lähetys tapahtuu nopealla 4G vauhdilla jolloin tieto kohteesta on saatavilla ripeästi! Erinomainen riistan kuvaamiseen ja valvontakäyttöön!

  • SpyPoint Link-Evo on kompakti pakkaus riistan kuvaukseen! Link-Evo lähettävä riistakamera on suunniteltu kattamaan monipuolisen riistan kuvauksen maastossa. Kuvien lähetys tapahtuu nopealla 4G vauhdilla jolloin tieto kohteesta on saatavilla ripeästi oman matkapuhelimen näytöllä.