BS Planet koira GPS panta ja seurantalaite, max 20km

BS Planet:in valmistama koira GPS panta ja seurantalaite edustavat paikanninlaitteiden aatelia.

tuotetunnus (SKU) 900-001 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

BS Planet:in valmistama koira GPS panta ja seurantalaite edustavat paikanninlaitteiden aatelia. Maksimi paikannusetäisyys toimii jopa 20km saakka!

BS Planet koira GPS on sinun valinta koirasi parhaaksi.

BS Planet on Italialainen perheyritys, joka on valmistanut ja kehittänyt laadukkaita koira GPS paikannuslaitteita jo useita vuosia Euroopan markkinoille vuodesta 1995. Korkeasta laadustaan tunnetuilla BS Planetin koira GPS tuotteilla pärjäät haastavissakin olosuhteissa. Yrityksen tuotteet valmistetaan Italiassa ja niillä on kahden (2) vuoden valmistajan myöntämä takuu.

BS Planet koira GPS paikanninlaite ei tarvitse kännykkäverkkoa toimiakseen ja se on hyvä valinta erityisesti alueilla joissa GSM/GPRS yhteydet eivät välttämättä toimi. Laitteen käyttö ei vaadi erillistä ja kalliita tekstiviestipakettien hankintaa jokaiselle seurattavalle koiralle vaan sen käyttö on kaikkialla ilmaista GPS satelliittipaikannuksen avulla. Se toimii helposti ja edullisesti ulkomailla matkustavan jahtikoiran seurannassa.

BS Planet koira GPS sisältää useita huippuominaisuuksia joita on erittäin helppo käyttää. Mukana tuleva kannettava seurantalaite näyttää etäisyyden koiraan metreinä ja kilometreinä. Seurantalaitetta ei tarvitse ”suunnata” koiran suuntaan vaan se näyttää näytöllä näkyvän nuolen avulla aina koiran sijaintisuunnan ja etäisyyden seurantalaitteen asennosta huolimatta. Seurantalaite kertoo myös onko koira liikkeessä vai ei sekä mahdollisen korkeuseron koiran ja metsästäjän välillä.

BS Planet koira GPS:n maksimi paikannusetäisyys toimii jopa 20km paikannukseen saakka! Paikannuksen tarkkuus on +/- 5 metriä. Seurantalaite on kevyt (186gr.) ja kompakti kantaa mukana sekä se on toimintavarma kaikissa sääolosuhteissa ja maastoissa (IP44).

BS Planet seurantalaitteen avulla voit tarvittaessa seurata ja paikantaa jopa tuhat (1000) koira GPS pannalla varustettua eri koiraa samanaikaisesti. Erikseen on saatavissa lisäpantoja useamman koiran paikannukseen ja pannan voi nimetä koiran omalle nimelle. Seurantalaite ilmaisee myös ennalta asetettuja tarpeellisia hälytyksiä kuten seisontahälytys ja haukkuhälytys. Hälytykset seurantalaite ilmaisee selkeällä äänimerkillä ja värinähälytyksellä. äänihälytyksen voi tarvittaessa pois kytkeä ja käyttää värinähälytystä hiljaisuutta vaativassa metsästystilanteessa.

BS Planet seurantalaitteen avulla voit tarpeen mukaan tallentaa 100 eri reittipistettä laitteen muistiin esim. oman auton sijainti, metsästysmajan tai vaikkapa passipaikkojen sijainnit. Tarvittaessa seurantalaite näyttää helposti myös yhdellä napin painalluksella seurantalaitteen sekä GPS pannan karttakoordinaatit pituus- ja leveysasteina.

BS Planet koira GPS panta on erittäin virtapihi ja sen ladattavan akun avulla se saavuttaa riittävän yhtämittaisen toiminta-ajan: jopa 3 vuorokautta! Nerokkaasti suunniteltu sama panta sopii kaikenkokoisille koirille, aina pienestä isoon (29 – 52cm pituusväli). Mikäli omistat erikokoisia koiria niin pärjäät nyt yhdellä pannalla ja voit vaihdella sitä erikokoisten koirien välillä helposti. Panta akkuineen painaa 198gr. ja se on erittäin hyvin ergonomisesti koiran kaulaan sopiva ja se ei häiritse koiraa juostessa. Panta kestää hyvin kaikkia sääolosuhteita (IP67) ja se toimintalämpötilat ovat -10°C … +55°C saakka.

BS Planet koira GPS paikannin on suunniteltu täyttämään metsästäjien, koiran kouluttajien ja eläinten käsittelijöiden seurantatarpeita käyttäen erittäin tarkkaa, luotettavaa ja ilmaista GPS satelliittipaikannusta ilman lisäkustannuksia. Tuote on CE hyväksytty sekä Suomessa lisäksi Viestintäviraston hyväksymä.

+ BS Planet koira GPS paikannin on laillinen ja ilmainen käyttää koko Euroopan alueella
+ BS Planet koira GPS paikantimella on koirapaikannuslaitteiden pisin paikannusetäisyys, jopa 20km!

* Uuden teknologian koira GPS paikannuspanta ja seurantalaite
* Suuri toimintaetäisyys, paikannus livenä jopa 20km saakka
* GPS paikannuksen tarkkuus +/- 5 metriä
* Ilmainen GPS paikannus: Ei tekstiviestipakettien kalliita ylläpitokustannuksia
* Samalla seurantalaitteella seuraat max. 1000 eri koiraa samanaikaisesti
* 100 eri reittipisteen tallennusmahdollisuus
* Haukku ja seisontahälytystoiminnot
* äänihälytys ja äänetön värinähälytys
* 3kpl x 1.5V alkaliparistot seurantalaitteessa (ei mukana)
* Virtapihi GPS panta: 3 vuorokauden toiminta-aika
* Akkukäyttöinen ladattava panta (1kpl akku mukana)
* Mukana verkkovirtalaturi pannan akulle, pikalataus täyteen 1 tunti
* Pannan säätöväli kattaa pienet ja isot koirat: 29 – 52cm
* Pannan vesitiiviys: IP67
* Toimintalämpötila: -10°C … +55°C saakka
* Mukana kantosalkku
* Yhden (1) vuoden takuu valmistus tai materiaalivirheille
* Valmistusmaa: Italia

Videolinkit alla:

BS Planet koira GPS käytössä, villisika
BS Planet koira GPS käytössä

Katso myös…