Dovrefjell Backpacker Classic teltta

Dovrefjell Backpacker Classic on erinomainen teltta lyhyille reissuille. Erittäin kevyt (1,6 kg) teltta on helppo kantaa ja sopii mitoiltaan mainiosti esim. patikkaretkille, kalastusmatkoille, festareille, mökin pihaan “varavuoteeksi” ja viikonlopun rientoihin.

tuotetunnus (SKU) 900-050 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

Dovrefjell Backpacker Classic on patikoijalle erinomainen teltta lyhempiin reissuihin.  Erittäin kevyt (1,6 kg) teltta on helppo kantaa ja sopii mitoiltaan mainiosti esim. patikkaretkille, kalastusmatkoille, festareille, mökin pihaan “varavuoteeksi” ja viikonlopun rientoihin.

Classic teltan syvyys on noin 115 cm, joten sinne mahtuu reilusti yksi henkilö nukkumaan ja tavaratkin mahtuvat vielä teltan sisälle takaosaan. Teltan vetoketju on sijoitettu pitkälle sivulle, joten se avartaa sisätiloja huomattavasti ja vähentää samalla ahtaan paikan kammoa.

Dovrefjell Backpacker Classic teltassa on teipatut saumat, pitkä vetoketju edessä helpottamassa kulkua ja ovensuussa tietysti myös hyttysverkko, jotta inisijät pysyisivät ulkona. Pohja on käsitelty vedenpitäväksi. Teltan mukana tulee tangot joiden varaan teltta pystytetään, 6 kpl:tta metallivaarnoja ja narua.

Muistathan:
Leirinuotiopaikkaa valitessa kannattaa aina muistaa että kipinöitä kannattaa myös pitää silmällä. Sateen yllättäessä kannattaa kaivaa ojitus teltan ympärille sekä tarvittaessa lisätä kevytpeite teltan katolle. Älä jätä roskia luontoon, pidetään Suomi siistinä!

* Korkeus n. 125 cm
* Leveys etureunassa n. 250 cm
* Leveys takareunassa 135 cm
* Syvyys noin 115 cm
* Väri vihreä (kuvassa)
* Vesipilari arvo: 3000mm (pintamateriaali)
* Pakkauksessa; teltta, tangot, vaarnat (6 kpl) , narua ja suojapussi
* Pakkauksen pituus 56 cm ja paino noin 1600 gr