Dovrefjell Backpacker Pro teltta

Dovrefjell Backpacker Pro on erinomainen ja kevyt (2 kg) teltta kantoon vaikka pariskunnan retkille. Teltan lattiapinnan koko on 183 x 205 cm, joten sinne mahtuu reilusti nukkumaan kaksi aikuista ja vielä jää tavaroillekin tilaa. Teltan oviaukko on koko etuseinän kokoinen, joten kulkeminen on helppoa. Oviaukossa on myös hyttysverkko ja yläosassa pieni sadelippa.

tuotetunnus (SKU) 900-051 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Valmistaja:

Kuvaus

Dovrefjell Backpacker Pro on erinomainen ja kevyt (2 kg) teltta kantoon vaikka pariskunnan retkille. Teltan lattiapinnan koko on 183 x 205 cm, joten sinne mahtuu reilusti nukkumaan kaksi aikuista ja vielä jää tavaroillekin tilaa. Teltan oviaukko on koko etuseinän kokoinen, joten kulkeminen on helppoa. Oviaukossa on myös hyttysverkko ja yläosassa pieni sadelippa.

Pro-malli on vedenkestävä ja siinä on teipatut saumat. Teltassa on erillinen ilmanvaihtoaukko takana, joka varmistaa riittävän hapen saannin myös oven ollessa kiinni.

Dovrefjell Backpacker Pro teltan lattiakangas on vedenpitävä ja se on ommeltu tiiviisti kiinni seinäkankaaseen. Näin varmistetaan, että ei-toivotut eläinvieraat pysyvät teltan ulkopuolella. Oviaukon yläpuolella on sadekatos ja oven voi sulkea myös hyttysverkolla. Teltan mukana tulee lasikuitutangot joiden varaan teltta pystytetään, 11 kpl:tta metallivaarnoja ja narua.

Muistathan:
Leirinuotiopaikkaa valitessa kannattaa aina muistaa että kipinöitä kannattaa myös pitää silmällä. Sateen yllättäessä kannattaa kaivaa ojitus teltan ympärille sekä tarvittaessa lisätä kevytpeite teltan katolle. Älä jätä roskia luontoon, pidetään Suomi siistinä!

* Korkeus n. 55-108 cm
* Leveys n. 183 cm
* Henkilömäärä: 2
* Väri: vihreä (kuva)
* Vesipilari arvo: 3000mm (pintamateriaali) ja 10000 mm (pohjamateriaali)
* Pakkauksessa; teltta, lasikuitutangot, vaarnat (11 kpl) , narua ja suojapussi
* Pakkauksen pituus  noin 57 cm ja paino noin 2 kg