Dovrefjell Comfort Light fleecetakki lila-sininen, naiset

Dovrefjell Comfort Light fleecetakki naisille (lila-sininen) on miellyttävän pehmeästä fleecemateriaalista tehty monikäyttöinen takki. Takin leikkaus muotoilee mielyttävästi naisen kurveja, ei siis ole mikään säkki päällä.
Muotoiltu ja hieman pidempi helma laskeutuu sopivasti peffan päälle ja suojaa alaselkää viileydeltä.

tuotetunnus (SKU) 140-150 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

Dovrefjell Comfort Light naisten lila-sininen fleecetakki on miellyttävän pehmeästä fleecemateriaalista tehty monikäyttöinen takki

Kevyt välikausitakki
Dovrefjellin Comfort Light-fleecetakki on valmistettu ohuesta, mutta miellyttävän pehmeästä fleecestä. Fleecetakki on kevyt ja se sopii sekä välivaatteeksi kylmemmillä ilmoilla kuin myös päällysvaatteksi esimerkiksi kesäiltoina. Takin leikkaus muotoilee mielyttävästi naisen kurveja, ei siis ole mikään säkki päällä.
Muotoiltu ja hieman pidempi helma laskeutuu sopivasti peffan päälle ja suojaa alaselkää viileydeltä.

Taskut
Dovrefjell Comfort Light fleecetakissa on kaksi reilun kokoista sivutaskua (ei vetoketjuja).

Kaulus
Comfort Light fleecetakissa on ylös asti  vetoketjulla suljettava korkea kaulus. Kauluksen sisäpuolen pehmeä harjattu fleecepinta tuntuu mukavalta paljasta ihoa vasten.

Helma
Fleecetakin helma on riittävän pitkä takaa, jotta takki asettuu sopivastii peffan päälle ja suojaa herkkää alaselkää kylmyydeltä vaikka vähän joutuisikin kyykistelemään.  Tulen ääressä kannattanee kuitenkin hieman varoa niitä kipinöitä, takki ei tuppaa tykkäämään niistä.

Käyttö
Tätä pehmeää Comfort light fleecetakkia voi käyttää ihan sellaisenaan tai viileämmällä ilmalla sopii mainiosti myös välitakiksi. Takin pääväritys on kaunis lila, tehosteena käytetty ompelutereissä ja dovrefjell-logossa sinistä.

* Väri: takin pääväritys on kaunis lila, tehosteena käytetty ompelutereissä ja dovrefjell-logossa hillittyä sinistä.
* Koot  XS- 2XL
* Paino: n. 280 grammaa
* Fleecetakki on 100 % polyesteriä, pesu 40 asteessa
* Korkea kaulus vetoketjulla
* Kaksi reilun kokoista sivutaskua
* Pehmeää fleeceä

 

 

Lisätiedot

Valitse kokosi alta

XS, S, M, L, XL, 2XL