Dovrefjell retkikirves

Dovrefjell Retkikirves on näppärän pieni otettavaksi mukaan metsäretkille. Ei sitä koskaan tiedä milloin tekeepi mieli keitellä vaikkapa nokipannukahvit kesken reissun. Mukana oleva pieni ja kevyt Dovrefjellin retkikirves helpottaa notskipuiden tekoa.

Kuvaus

Dovrefjell Retkikirves on näppärän pieni otettavaksi mukaan metsäretkille. Eihän sitä koskaan tiedä milloin tekeepi mieli keitellä vaikkapa nokipannukahvit kesken reissun ja silloin tämä pieni ja kevyt Dovrefjellin kirves helpottaa notskipuiden tekoa.

Dovrefjell retkikirveen kahva on ergonomisesti muotoiltua Japanin tammea. Kirveen koko ja paino tekevät siitä ihanteellisen mukaan metsästykseen, retkeilyyn ja ulkoiluun. Sen kapeneva terä soveltuu erinomaisesti sytykkeiden vuolemiseen ja mukaan yleiskirveeksi.

Kapeneva kirvespää on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja painaa 400 grammaa. Kirveen kokonaispituus on 35 cm ja se painaa kokonaisuudessaan vain 600 g. Kirveen pieni koko mahdollistaa sen käytön myös yhdellä kädellä. Kirveen mukana tulee nahkainen teräsuoja.

Katso myös…