Dovrefjell Shadow Gray-fleecetakki, unisex

Dovrefjellin Shadow Gray-fleecetakki on valmistettu lämpimästä ja paksusta fleecestä. Sisäpuoli on ihanan pehmeäksi nukattu. Takki on unisex-mallia. Tämä fleece ei todellakaan jätä ketään kylmäksi!


tuotetunnus (SKU) 140-154 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , Valmistaja:

Kuvaus

Dovrefjell Shadow Grey-fleecetakki, unisex-malli

Lämmin takki
Dovrefjellin Shadow Gray-fleecetakki on valmistettu lämpimästä ja paksusta fleecestä. Sisäpuoli on ihanan pehmeäksi nukattu. Tämä fleece ei todellakaan jätä ketään kylmäksi ja on lämmin. Koossa L paino on noin 600 grammaa!

Taskut
Fleecetakissa on kaksi sivutaskua ja yksi rintatasku. Kaikissa taskuissa on tukeva YKK-vetoketju. joten tavarat pysyvät varmassa tallessa.

Kaulus
Shadow Gray- fleecetakissa on ylös asti  vetoketjulla suljettava korkea kaulus, joka suojaa hyvin herkkää kaulan aluetta kovallakin viimalla. Kauluksen sisäpuolen pehmeä harjattu fleecepinta tuntuu mukavalta paljasta ihoa vasten.

Helma

Fleecetakin helma on riittävän pitkä takaa, jotta takki asettuu sopivastii peffan päälle ja suojaa herkkää alaselkää kylmyydeltä vaikka vähän joutuisikin kyykistelemään vaikka makkaravalkeata tehdessä. Tulen ääressä kannattanee kuitenkin hieman varoa niitä kipinöitä, takki ei niistä tykkää.

Käyttö
Tätä pehmeää ja lämmintä fleecetakkia voi käyttää ihan sellaisenaan tai viileämmällä ilmalla sopii mainiosti myös välitakiksi. Takin ollessa unisex-mallia, sitä voipi siten hankkia vaikka koko maajoukkueelle samanlaiset.

* Väri: meleerattu harmaa (kuvassa)
* Unisex-malli
* Paino: n. 620 grammaa suurimmassa koossa
* Korkea, hyvin suojaava kaulus vetoketjulla
* Vetoketjulliset taskut; kaksi sivutaskua ja rintatasku
* Pehmeää, paksua fleeceä
* Sisäpuoli pehmeäksi harjattua fleeceä, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten
* Unisex-koot S- 4XL

Lisätiedot

Valitse kokosi alta

S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL