Dovrefjell Vidda tunneliteltta kolmelle hengelle

Dovrefjell Vidda on tilava tunneliteltta kolmelle hengelle. Teltassa on erillinen makuuhuone ja iso katoksella varustettu eteis-/ säilytystila. Vidda on nopea ja helppo pystyttää ja siinä on mukavasti korkeutta, jotta liikkuminen teltan sisällä helpottuu. Korkeus myös lisää avaruuden tuntua ja antaa tilaa hengittää.

tuotetunnus (SKU) 900-052 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Valmistaja:

Kuvaus

Dovrefjell Vidda on tilava tunneliteltta kolmelle hengelle. Teltassa on erillinen makuuhuone ja iso katoksella varustettu eteis-/ säilytystila. Vidda tunneliteltassa on hyttysverkoilla varustetut ilma-aukot molemmissa päissä ja ovissa vetoketjuilla toimivat hyttysverkot.

Dovrefjell Vidda tunneliteltassa on teipatut saumat ja sen pintamateriaalin vesipilariarvo on 3000 mm. Vidda tunneliteltan lasikuituiset tukitangot on värikoodattu ja narut on esiasennettu kiinteästi telttaan, joten pystytys on helppoa ja nopeaa. Paketin mukana tulee myös tarvittava määrä metallisia vaarnoja, joilla narut saa pingotettua maahan. Vidda tunneliteltan riittävä korkeus tuo telttaan avaruutta ilman ahtaan paikan kammoa.

Dovrefjell Vidda makuuteltan lattiakangas on vedenpitävä (vesipilariarvo 10 000mm) ja se on ommeltu tiiviisti kiinni seinäkankaaseen. Näin varmistetaan, että ei-toivotut eläinvieraat pysyvät teltan ulkopuolella.

Muistathan:
Leirinuotiopaikkaa valitessa kannattaa aina muistaa että kipinöitä kannattaa myös pitää silmällä. Sateen yllättäessä kannattaa kaivaa ojitus teltan ympärille sekä tarvittaessa lisätä kevytpeite teltan katolle. Älä jätä roskia luontoon, pidetään Suomi siistinä!

* Vesipilari arvo: 3000mm (pintamateriaali) ja 10 000mm (pohjamateriaali)
* Pakkauksessa: ulkoteltta, sisäteltta, tukitangot, vaarnat (20 kpl), kiinteästi esiasennetut narut ja suojapussi
* Tilava kolmen hengen tunneliteltta
* Runsaasti säilytystilaa tavaroille
* Korkeus n. 85-125 cm
* Leveys n. 120 cm
* Syvyys noin 205 cm
* Väri: vihreä (kuvassa)
* Henkilömäärä: 3
* Suojapussin koko 60 x 20 cm
* Paino n. 3,9 kg