Dovrefjell Vidda tunneliteltta neljälle hengelle

Dovrefjell Vidda on tilava tunneliteltta neljälle hengelle. Teltassa on erillinen makuuhuone ja iso katoksella varustettu eteis-/ säilytystila tavaroille . Vidda tunneliteltassa on teipatut saumat, ovissa hyttysverkot ja päissä ilmanvaihtoaukot. Lasikuituiset tukitangot on värikoodattu, joten pystyttäminenkin on nopeaa ja vaivatonta.

tuotetunnus (SKU) 900-053 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , Valmistaja:

Kuvaus

Dovrefjell Vidda on tilava tunneliteltta neljälle hengelle. Teltassa on erillinen makuuhuone ja iso katoksella varustettu eteis-/ säilytystila tavaroille. Vidda tunneliteltassa on hyttysverkoilla varustetut ilma-aukot molemmissa päissä ja ovissa vetoketjuilla toimivat hyttysverkot.

Dovrefjell Vidda tunneliteltassa on teipatut saumat ja pintamateriaalin vesipilariarvo on 3000 mm. Vidda tunneliteltan lasikuituiset tukitangot on värikoodattu ja narut on esiasennettu kiinteästi telttaan, joten pystytys on helppoa ja nopeaa. Paketin mukana tulee myös tarvittava määrä metallisia vaarnoja, joilla narut saa pingotettua maahan. Vidda tunneliteltan riittävä korkeus tuo telttaan avaruutta ilman ahtaan paikan kammoa.

Dovrefjell Vidda makuuteltan lattiakangas on vedenpitävä  (vesipilariarvo 10 000 mm)ja se on ommeltu tiiviisti kiinni seinäkankaaseen. Näin varmistetaan, että ei-toivotut eläinvieraat pysyvät teltan ulkopuolella.

Muistathan:
Leirinuotiopaikkaa valitessa kannattaa aina muistaa että kipinöitä kannattaa myös pitää silmällä. Sateen yllättäessä kannattaa kaivaa ojitus teltan ympärille sekä tarvittaessa lisätä kevytpeite teltan katolle. Älä jätä roskia luontoon, pidetään Suomi siistinä!

* Vesipilari arvo: 3000mm (pintamateriaali) ja 10 000mm (pohjamateriaali)
* Pakkauksessa: ulkoteltta, sisäteltta, tukitangot, vaarnat (21 kpl), kiinteästi esiasennetut narut ja suojapussi
* Tilava neljän hengen tunneliteltta
* Runsaasti säilytystilaa tavaroille
* Korkeus n. 105-140 cm
* Leveys n. 170 cm
* Väri: vihreä (kuvassa)
* Henkilömäärä: 4
* Suojapussin koko 60 x 20 cm
* Paino n. 4,6 kg