Garmin ASTRO Nordic Tehoantenni 71cm, Beacon Tip

Väärille taajuuksille viritetty antenni tekee suurta vääryyttä hyvällekin laitteelle! Tästä ovat seurauksena lyhyet kantomatkat laitteen käyttäjän ja pannan (koira) välillä. Hanki Garmin Astro Nordic tehoantenni!

tuotetunnus (SKU) 900-008 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Valmistaja:

Kuvaus

Väärille taajuuksille viritetty antenni tekee suurta vääryyttä hyvällekin laitteelle! Tästä ovat seurauksena lyhyet kantomatkat laitteen käyttäjän ja pannan (koira) välillä.

On yleisesti tiedossa oleva fakta, että paikannuslaitteiden kantavuuteen vaikuttaa huomattavasti enemmän antennin oikea viritys, kuin lähetysteho.

Tarkkaan viritetty Beacon Tip magneettijalkainen tehoantenni on valmistettu erityisesti Pohjoismaissa käytössä oleville Garmin Astro Nordic 220, 320 koirapaikannus laitteille, jotka tukevat pantoja: DC30, DC40, DC50, T5.

USA:ssa käytössä olevat Garmin Astro laitteet käyttävät alempia taajuuksia 151,82MHz ~ 154,60MHz kuin Nordic versiot.

Yleisesti markkinoilla lisävarusteena saatavilla olevat Garmin Astro USA versio antennit eivät ole paras vaihtoehto Pohjoismaisille Garmin Astro Nordic laitteille, joiden molempien (vastaanotin+ panta) tarkka yhteinen taajuusviritys tukee 155,42MHz ~ 155,45MHz taajuutta.

Hanki kerralla oikein viritetty antenni ja paras kantavuus on taattu!

Beacon Tip Tehoantenni on tarkkaan viritetty Pohjoismaisille Garmin Astro Nordic laitteille jotka käyttävät 155,42MHz ~ 155,45MHz VHF taajuuksia. Beacon Tip tehoantennin avulla lisäät kantomatkaa laitteen käyttäjän ja koiran välillä jopa yli kymmeneen kilometriin!

Beacon Tip Tehoantenni on Suomalaisessa metsässä ja maastossa testattu.

Beacon Tip Tehoantenni on teräspiiskan omainen 71cm pituinen antenni. Beacon Tip tehoantenissa on erittäin voimakas magneettijalka, jonka halkaisija on 10cm. Tehomagneetin avulla antenni pysyy vakaasti auton katolla ja peltikuorisessa autossa auton katto on antennille paras paikka kuuluvuuden kannalta.

Beacon Tip Tehoantennin sijoituspaikka kuuluvuuden suhteen on paras siihen suuntaan ‘minne autoa on enemmän’. Toisinsanoen keskellä auton kattoa on ‘paras paikka’ joka suuntaan, erityisesti eteen ja taakse. Toisaalta auton taakse sijoitettu antenni kuuluu kovaa eteenpäin, mutta taaksepäin heikosti.

Beacon Tip Tehoantenni sekä magneettijalka ovat kevyet kuljettaa ja ne voidaan myös tarvittaessa ottaa mukaan maastoon repussa.

Beacon Tip Tehoantenni on varustettu 4m pitkällä RG-58 tasoisella kestävällä välikaapelilla. Kaapelin päässä on SMA uros liitin joka sopii suoraan kaikkiin Garmin Astro Nordic 220 ja 320 malleihin.

Käyttövinkki: Poista magneettijalkainen antenni auton katolta kun et tarvitse sitä. Magneetti kerää aina pieniä ferromagneettisia partikkeleita (esim. pölyn seasta rautaa hiekkatiellä) ja nuo pienet ferromagneettiset partikkelit saattavat syksyn sateissa ruostua sekä aiheuttaa punertavan ruosteisen jäljen auton kattoon.

* Laadukas ja tarkkaan 155,42 ~ 155,45MHz VHF taajuudelle viritetty antenni
* Lisää Garmin Astro Nordic 220 ja 320 laitteiden kantavuutta useita kilometrejä
* Beacon Tip teräspiiska-antenni 71cm
* Voimakas tehomagneettijalka
* Magneettijalka Ø 10cm
* Laadukas RG-58 tason välikaapeli
* Kaapelin pituus 4m
* Lehtikullattu SMA uros liitin
* Soveltuu kaikkiin markkinoilla oleviin Garmin Astro Nordic 220 ja 320 laitteisiin
* Tehonkesto 50W

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.