Ghillie puku Woodland Green, Sniper

Naamioidu tehokkaasti maastoon paksun röyhelörakenteen omaavan Ghilliepuvun avulla! Sniper Woodland Camo Ghillie puku (röllipuku) on yleisesti tarkka-ampujien käyttämä puku mutta nyt saatavissa myös metsästyskäyttöön.

tuotetunnus (SKU) 140-001 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

Naamioidu tehokkaasti maastoon paksun röyhelörakenteen omaavan Ghilliepuvun avulla!

Sniper Woodland Camo Ghillie puku (röllipuku) on yleisesti tarkka-ampujien käyttämä puku mutta nyt saatavissa myös metsästyskäyttöön. Se on valmistettu 100% säänkestävästä polyesterista ja sen suikaleet levittäytyvät naamioinnin parantamiseksi maastoon soveltuvaksi äänettömäksi kasaksi.

Ihmisen muotoja rikkova kokonaisuus naamioituu ja sulautuu osana ympäröivään maisemaan. Ghilliepuvun hämäävä tekniikka mahdollistaa erittäin hyvin oikeita varjoja luovan luontoon kuuluvan muodostelman. Erittäin tehokas naamiointivaruste uskottelemaan eläimille että se on luontoon kuuluva maastonosa.

Sniper Woodland Camo Ghillie puku soveltuu kaikenlaiseen maastoon ja se on täysin äänetön. Voit levittää kaaveet aivan eteesi ja puhaltaa kutsupilliin samanaikaisesti. Soveltuu myös luontokuvaajille, kytikselle tai sotapelikentille naamiointivarusteeksi. Kohde ei huomaa sinua, ennenkuin on liian myöhäistä!

Sniper Woodland Camo Ghilliepuvun paksu röyhelörakenne (2.7kg) suojaa tehokkaasti myös hyttysiltä ja mäkäräisiltä, joten voit rauhassa odotella liikkumatta. Puku sopii isoillekin kavereille ja sitä voi tarvittaessa pienentää ja tiukentaa kuminauhoin. Röyhelölankoja voi tarvittaessa lisätä mikäli niitä on irronnut kovassa käytössä ajan myötä. Huppuosa peittää pään. Lankojen vihreä väritys saattaa vaihdella pukukohtaisesti. Varastossa oleva erä on kokovihreä.

Mukana hupullinen yläosa, alaosa ja aseensuoja röyhelö.

* 100% äänetön ja säänkestävä polyesterimateriaali
* Paksu röyhelörakenne, paino 2.7kg!
*
Yksi koko (L-XL)
* Tarvittaessa mahdollista tiukentaa kuminauhalla
* Suojaa hyttysiltä ja mäkäräisiltä
* Kaikenlaiseen maastoon soveltuva väritys (kts kuva)
* Lankojen väritys saattaa vaihdella pukukohtaisesti, pääväri tasainenvihreä

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.

Katso myös…

  • Naamioidu tehokkaasti talviseen maastoon paksun röyhelörakenteen omaavan LumiCamo Sniper Ghilliepuvun avulla! Sniper LumiCamo Ghillie puku (röllipuku) on yleisesti tarkka-ampujien käyttämä puku mutta nyt saatavissa myös metsästyskäyttöön.