Houkuttelumetsästys – DVD

Houkuttelumetsästys DVD paljastaa oikeaoppisen houkuttelun salat ja niksit! Se on tuhti kotimainen paketti hyödyllistä tietoa uusille ja kokeneille saamamiehille.

tuotetunnus (SKU) 500-002 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Houkuttelumetsästys DVD paljastaa oikeaoppisen houkuttelun salat ja niksit! Se on tuhti kotimainen paketti hyödyllistä tietoa uusille ja kokeneille saamamiehille.

Houkuttelumetsästys on mielenkiintoinen ja haastava jahtimuoto, johon kannattaa aina etukäteen valmistautua huolella. Maastossa virheille ei ole sijaa!

Videolla on kaksi osaa:
Ensimmäisessä osassa perehdymme pienpetojen ja erityisesti ketun houkuttelun saloihin.
Toisessa osassa käymme läpi valkohäntäpeurapukin houkuttelun niksit.

Videoilla alansa konkarit paljastavat onnistuneen houkuttelun salat niin teoriassa kuin käytännössä. Videolla näet useita todellisia tilanteita, joissa riistaeläin oikeasti houkutellaan ampumahollille.

DVD:llä nähtävät mestarit:

Aki S. Perälä
Aki on vuosia kouluttanut suomalaisia metsästäjiä erityisesti ketun houkutteluun. Hän on myös julkaissut useita artikkeleita houkuttelumetsästyksestä alan lehdissä.

Mikko Peltola
Mikko on aktiivinen pienpetojen metsästäjä ja hän on vuosien varrella houkutellut menestyksekkäästi kymmeniä kettuja ja supikoiria ampumahollille.

Teemu Simenius
Teemu on intohimoinen metsästäjä ja hänellä onkin kokemusta lähes kaikista suomalaisista jahtimuodoista. Valkohäntäpeurojen houkuttelumetsästys on yksi hänen erikoisosaamisalueistaan.

* Laadukas ja suomalaisen filmiryhmän loistava toteutus
* Hienoja oikeita maastotilanteita
* Oiva lahjaidea
* Osta DVD:n mukaan myös houkuttelupilli!
* Formaatti: DVD
* Kesto: 76min (40min + 36min)
* Valmistumisvuosi: 2017
* Ikärajasuositus: yli 7 vuotiaille

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.

Katso myös…