Inframusta lisäsalama riista- ja valvontakameraan, Moultrie

Paranna riista- ja valvontakamerasi yökuvauksen valotustehoa Moultrie inframusta (=NÄKYMÄTÖN!) lisäsalaman avulla. Langattomasti toimiva lisäsalama parantaa riistakameran yökuvauksen laatua täysin uudelle tasolle! LYÖMÄTÖN LISÄ ERITYISESTI YÖLLISEN VALVONNAN KUVIEN PARANTAMISEEN!

SUOSITTU VALVONNASSA – ammattikäyttö! 

ASENTUU ITSESTÄÄN!

ON YHTEENSOPIVA KAIKKIEN KAMEROIDEN KANSSA!

tuotetunnus (SKU) 90-061 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

 

Tarvitseeko riista- ja valvontakamerasi valoa yöhön?

Moultrie inframusta lisäsalama auttaa parantamaan nykyisen riistakamerasi valotusta erityisesti syksyllä ja talvella. Tehosta oman riistakameran yökuvauksen valotustehoa Moultrie inframusta lisäsalaman avulla.

Moultrie inframusta lisäsalamassa on jopa 50kpl tehokkaita inframustia ledejä, minkä turvin saat moninkerroin selvemmän kuvan halustusta kohteesta! Ja mikä parasta – inframusta salama ei välähdä ja on 100% huomaamaton!

Moultrien valmistama inframusta lisäsalama on innovatiivinen ja patentoitu inframustaa valovoimaa käyttävä, langattomasti toimiva lisäsalama riistakameraasi. Sen avulla saat päivitettyä nykyisen riistakamerasi yökuviin ja videoihin lisää valotustehoa sekä kantamaa.

Yötallenteista tulee aikaisempaa huomattavasti kirkkaampia ja valotehoa riittää myös kuvan sivuille. Lisäsalaman tuottama valoteho on ihmisen silmälle täysin näkymätöntä inframustaa. Se soveltuu siis myös valvontakäyttöön parantamaan pihapiirin valaistusta hiippailijoiden kuvaamiseen.

Moultrie inframusta lisäsalama on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien riistakameroiden kanssa, joissa on kiinteästi kameraan integroitu infrapuna tai inframusta salama.

Miten inframusta lisäsalama toimii?
Lisäsalama kiinnitetään esim. puuhun riistakameran yläpuolelle normaalilla vyökiinnityksellä (mukana) puun ympäri, aivan kuten tavallinen riistakamerasi. Lisäsalaman etupuolella oleva valosensori havaitsee oman kamerasi salaman päälle kytkeytymisen jolloin lisäsalama kytkeytyy välittömästi päälle. Lisäsalaman vaikutus kestää yhtä kauan kuin riistakameran oma salama on päällä. Tuloksena on parempi ja valotehostettu kuvamateriaali!

Inframusta lisäsalama voidaan kiinnittää jopa n. 2 metrin päähän kamerasta esim sivuille. Etäällä sijaitseva lisäsalama mahdollistaa alueen paremman kokonaisvaltaisemman valotuksen joko suoraan eteen tai sivuille. Lisäsalaman avulla voidaan myös suunnata valotusta haluttuun suuntaan, mikäli valotehoa kaivataan erityisesti esim. kuvan toiseen reunaan, eikä välttämättä kaikkea tehoa keskelle. Lisäsalamassa on erillinen asetus still kuvausta tai videokuvausta varten.

Moultrie inframusta lisäsalaman oma valotustehon kantama yltää jopa 15m saakka. Se on erittäin hyödyllinen ja näkymätön lisävaruste mikäli nykyistä riistakameraa käytetään esim. valvontatehtävissä.

Lisäsalaman pohjassa on kiinnitysmahdollisuus myös seinäkiinnikkeen kierteeseen. Seinäkiinnikkeitä on saatavana erikseen.

Moultrie inframusta lisäsalama on myös erittäin tarpeellinen lisävaruste niihin riistakameroihin joissa on vähäinen määrä infrapunaledejä ja yötallenteet ovat valotukseltaan heikkoja. Lisäsalaman avulla voidaan tehostaa huomaamattomasti perinteinen infrapunalla toimiva kamera näkymättömän inframustasalama valotuksen piiriin.

Sopii käytettäväksi myös lähettävien riistakameroiden kanssa. Tuotteen takuu valmistus tai materiaalivirheille 1 vuosi (12kk).

* Inframusta lisäsalama riistakameraan
* Käyttää näkymätöntä inframusta salama teknologiaa (940nm)
* Täysin näkymätön ihmisen silmälle
* Inframustia teholedejä 50kpl
* Lisäsalaman oman salaman kantama jopa 15m saakka
* Sopii kaikkiin infrapuna tai inframusta salamaa käyttäviin riistakameroihin
* Oiva lisävaruste valvontakäytössä oleville riistakameroille
* Antaa lisätehoa myös yötallenteiden sivuille
* Toimii 8kpl AA alkaliparistoja (ei mukana)
* Mukana: puukiinnitysvyö
* Väri: Camo (kuvassa)

 

Moultrie lisäsalama käyttöohje

Katso miltä lisäsalama näyttää yövideossa

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.