Kannettava kaasulämmitin, Sherpa King

 

Pidä itsesi lämpimänä kannettavan ja kätevästi mukana kuljetettavan Sherpa King kaasulämmittimen avulla!

UUSI ERÄ TULOSSA HELMIKUUN 2020 ALUSSA!

tuotetunnus (SKU) 12-002 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

Pidä itsesi lämpimänä kannettavan ja kätevästi mukana kuljetettavan Sherpa King kaasulämmittimen avulla.

Tehokas ja kannettava lämmitin toimii pienellä kaasupakkauksella (227g) joita saa edullisesti esim Eränetin valikoimasta.

Lämmitin on oivallinen matkakumppani metsästykseen, retkeilyyn, veneilyyn ja myös muuhun liikkuvaan ulkona tapahtuvaan vapaa-aikaan missä lisälämpöä tarvitaan ja sähkölämmitystä ei ole saatavilla. Lämmitin toimii esim kasvihuoneen tai lasitetun parvekkeen lämmittimenä puutarhassa.

Sherpa King kannettava kaasulämmitin pitää esim. kytismetsästyksen aikana kyttäyskopin koko lämpimänä. Hajuttomasti ja äänettömästi palava kaasu ei häiritse lähestyviä kohteita.

Sherpa King kannettava kaasulämmitin on ulkokäyttöön tarkoitettu mukana kannettava lämmitin.

Kannettavan kaasulämmittimen energiatehokas keraaminen lämmönsiirtolevy minimoi lämpöhävikin ja luovuttaa maksimiteholla käytettynä 1.3kW lämmitystehon.

Liekitön lämpösäteily jakaantuu tasaisesti keraamiselta lämpölevyltä turvallisesti sitä ympäröivään tilaan. Lämmityskulmaa on helppo suunnata kääntyvän yläosan ja lämmityspöydän avulla.

Lämmitin kuluttaa maksimiteholla käytettynä 100g tunnissa eli yhdellä kaasupakkauksella toiminta-aika optimiolosuhteissa n. 2 ½ tuntia. Lämmittimessä on portaaton säätö halutun lämmitystehon saavuttamiseksi ja pienemmällä teholla käytettynä toiminta-aika luonnollisesti pitenee jopa 8 tuntiin.

Sherpa King kannettava kaasulämmitin on kompaktin kokoinen, paino 2.5kg ja 30 x 21 x 17cm. Metallikuorinen lämmitin on käsitelty lämpöä kestävällä posliinipäällysteellä ja sen lämpölevyn edessä on krominen suojaverkko. Kevyen lämmittimen kantaminen onnistuu kantokahvan avulla. Lämmittimessä on pietsosähköinen sytytin helppoon käynnistykseen.

Sherpa King lämmittimessä on myös erillinen liitin ulkoisen isomman kaasupullon kytkentään väliletkun avulla. Isompi pullon paine laskee kaasun ulos lämmittimelle kylmälläkin kelillä.

Kannettava Sherpa King kaasulämmitin on CE hyväksytty.

* Tehokasta lämpöä ulkona tapahtuvaan vapaa-ajan harrasteisiin
* Suunnattava lämmityskulma kääntyvän lämmityspöydän ansiosta
* Tehokas keraaminen ja liekitön lämmönsiirtolevy
* Maksimi lämmitysteho: 1.3kW
* Pietsosähköinen sytytin
* Yhteensopiva standardiliitin 227g kaasupakkauksiin (butaani tai nestekaasu)
* Liitin ulkoisen isomman kaasupullon kytkentään
* Kompakti koko ja kevyt kantaa mukana
* Metallikuorinen lämpökestävä posliinipäällyste
* Väri: Huom 2019 malli MUSTA

Riistalehti testiartikkeli, 4 /2010

Katso myös…