Kettupilli, Nordik Mini Predator petopilli

Uusi Nordik Mini Predator kettupilli on aikaisemman Nordik Predator kettupillin uusi ja parannettu versio! Siinä on aiempaa ohuempi äänimembraani joka resonoi äänen vieläkin todenmukaisemmin uudistettua kaikupohjaa vasten.

tuotetunnus (SKU) 80-098 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Uusi Nordik Mini Predator kettupilli on aikaisemman Nordik Predator kettupillin uusi ja parannettu versio! Siinä on aiempaa ohuempi äänimembraani joka resonoi äänen vieläkin todenmukaisemmin uudistettua kaikupohjaa vasten.

Nordik Mini Predator on ruotsissa kehitetty erityisesti Pohjoismaiseen petokantaan sopivaksi. Kettupilliä on erittäin helppo käyttää ja sen suuosa ei jäädy pillityksen aikana.

Nordik Mini Predator kettupillin kanssa kannattaa olla varovainen sillä se houkuttelee ketun lisäksi kantavalla ja kuuluvalla äänellään myös muitakin petoja kuin kettuja!

Nordik Mini Predator kettupillin avulla voidaan helposti matkia jäniksen hätähuutoa sekä myyrän tai hiiren vikinää. Katso allaolevalta videoklipiltä miten se aidossa tilanteessa käytännössä toimii:

Nordik Mini Predator ketunpillitys video

* Kettupilli Nordik Mini Predator
* Parannettu ohuempi äänimembraani ja kaikupohja
* Entistäkin aidommat äänet ja tehokkaampi pyynti
* Kovaääninen jäniksen hätähuuto
* Hiljainen loukkaantuneen jyrsijän vikinä
* Säätyy helposti pillityksen aikana
* Ei jäätyvä suuosa
* Pieni ja kompakti koko
* Pituus: 78mm
* Halkaisija Ø: 20mm
* Väri: Musta (kuvassa)
* Takuu valmistus tai materiaalivirheille ½ vuotta

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.

Katso myös…

  • Quik-Wiks® hajunlevitinsetti on Wildlife Research Center:in kehittämä ainutlaatuinen hajunlevitin jonka avulla voit levittää käyttämäsi houkutushajusteen erittäin tehokkaasti ilmatilaan. Quik-Wiks® hajunlevitinsetissä tulee kolme (3) hajunlevitintä joita voidaan käyttää yhtäaikaisesti samalla alueella tai jokaiselle voidaan asettaa oma hajuste.

  • Western Rivers Deceptor Rabbit petokaave liikehtii todenmukaisesti värisevän kanin tavoin, samalla pyörien akselinsa ympäri. Petokaave yhdessä käytettynä petopillin tai elektronisen riistakutsun sekä houkutushajusteen kanssa muodostavat vastustattoman yhdistelmän. Yhdistelmä tavoittaa etäälläkin olevan pedon ensin äänen ja hajun avulla.