Kettupilli, Primos® Raspy Coaxer™ Predator Call

Primos® Raspy Coaxer™ Predator Call petopilli on jättimenestys Englantilaisten ketunmetsästäjien keskuudessa ja saatavissa nyt myös Suomessa! Primos® Raspy Coaxer™ Predator Call petopilli on testattu monissa jahdeissa ketunmetsästyksen yhteydessä Englannissa ja se on tehokkain kettumagneetti minkä voit hankkia.

tuotetunnus (SKU) 80-015 Osastot: , , Avainsana tuotteelle Valmistaja:

Kuvaus

Primos® Raspy Coaxer™ Predator Call petopilli on jättimenestys Englantilaisten ketunmetsästäjien keskuudessa ja saatavissa nyt myös Suomessa!

Primos® Raspy Coaxer™ Predator Call petopilli on testattu monissa jahdeissa ketunmetsästyksen yhteydessä Englannissa ja se on tehokkain kettumagneetti minkä voit hankkia.

Sen ainutlaatuinen jäniksen hätähuuto vetää puoleensa pitkienkin matkojen takaa erityisesti kettua. Sen sointu vetää puoleensa myös muita petoja kutensupea, mäyrää, ilvestä ja karhua.

Primos® Raspy Coaxer™ Predator Call on monikäyttöinen ja tehokas petopilli!

Primos® Raspy Coaxer™ Predator Call kettupillin ääni kantaa lähietäisyydeltä ainajopa yli kilometrin etäisyyksiin saakka. Sointua voi helposti pillityksen aikana säätää joko jäniksen hätähuudoksi (pitkä matka) tai loukkaantuneen jyrsijän vikinäksi (lyhyt matka) peittämällä kädellä pillin pään.

Parhaiten houkuttelet n. 10 – 20sekunnin mittaisina parkaisusarjoina jasarjojen välit n.2minuuttia.Maksimissaan n.30min. pillitystä riittää passipaikkaa kohden. Mikäli kettua ei näy, vaihda passipaikka vähintään 1km päähän edellisestä paikasta. Muista passipaikan valinnassa tuulen vaikutus ampumissektoriin nähden. Sopiva ase päiväsaikaan on kivääri ja haulikolla pärjäät hämärissä.

Primos® Raspy Coaxer™ Predator Call kettupillin materiaali on kestävää polyetyliiniä ja se ei jäädy talvisissa suomen olosuhteissa. Huhtikuun aikanatapahtuva pillitys on todettu olevanyksi parhain ketunpyyntiaika juuri kiima-ajan päättymisen jälkeen.

Talven jäljiltä nälkiintyneetkevätketut juoksevathankikannolla pitkienkin matkojen takaa paikalle jäniksen hätähuudon kuultuaan.

Katso ja kuuntele allaolevasta linkistä:

* Uniikki petopillin sointu joka vetää petoeläimiä puoleensa
* Kovaääninen jäniksen hätähuuto
* Hiljainen loukkaantuneen jyrsijän vikinä
* Säätyy helposti pillityksen aikana
* Pitkälle ääntä kantava äänikammio
* Ei jäädy

Harrastajan kuvaama houkuttelutilanne, katso videolinkki:

Primos Raspy Coaxer kettupilli