Koira GPS HuntView PLUS (PANTA) ja HuntViewMAP maastonavigaattori ohjelmisto

Huntview Plus koira GPS – parhaat keksinnöt syntyvät yleensä henkilökohtaiseen tarpeeseen!

tuotetunnus (SKU) 900-006 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

Huntview Plus, parhaat keksinnöt syntyvät yleensä henkilökohtaiseen tarpeeseen. Ajatus siitä, että miksi koira GPS paikantimet maksavat enemmän kuin keskiverto tietokone johti uuden sukupolven koira GPS:n kehittämiseen ja valmistukseen.

Uusi HuntView Plus koira GPS on pitkän suomalaisen suunnittelun ja tuotekehittelyn tulos. Tehdyn työn tuloksista voivat nyt edullisesti nauttia suomalaset metsästäjät ja koiraharrastajat uuden HuntView Plus koira GPS:n ansiosta. Metsästyksen aikana on tärkeätä että koiran ohjaaja tietää tilanteen missä mennään. Muuten hukataan kallisarvoista aikaa ja tilanteita koko jahtiporukalta.

Luota siis parhaisiin välineisiin – ilman rajoituksia: HuntView Plus koira GPS!

HELPPOKÄYTTÖINEN
HuntView Plus koira GPS hyödyntää uusinta GPS paikannus teknologiaa. GPS paikannin asetetaan koiran kaulaan (panta tai liivi) jolloin saat koiran paikkatiedon reaaliaikaisena (livetoiminto) oman matkapuhelimen näytölle. Matkapuhelimen näytöllä näkyvä kartta avautuu HuntViewMAP maastonavigaattoriohjelmiston avulla. Ohjelmisto ei varaa puhelimen muistia sillä kartta-aineistoa käytetään internetyhteyden kautta. Selain toimii nopeasti ja luotettavasti jolloin karttojen vieritys on jouhevaa käytön aikana. Koiran mukana olevaan koira GPS paikantimeen on avattava matkapuhelinliittymä (SIM kortti) ennen käytön aloittamista.

HuntViewMAP maastonavigaattorin asennus on helppo. Maksettuasi tilauksen saat tekstiviestin puhelimeesi ja seuraamalla ohjeita ohjelma asentuu matkapuhelimeesi muutamassa sekunnissa.

LUOTETTAVA PAIKANNUS
Koiran seuranta onnistuu tarkkojen karttojen avulla helposti. Näet omat ja koiran liikkeet reaaliaikaisena jolloin tiedät missä ollaan ja minne mennään. GPS paikannuksen avulla toimiva HuntView Plus ei tunne sanaa ‘maksimietäisyys’ kuten VHF pohjaiset laitteet vaan sillä nähdään aina ja pitkälle. Ainoa kilometrirajoitus on Suomen valtion raja!

Kommunikointitavat HuntViewMAP ohjelmistoa käyttävän puhelimen ja koira GPS paikantimen välillä ovat: GPRS ja SMS. GPRS paikkatieto on edullisempi kuin tekstiviestein tapahtuva paikannus. Paikkatietonäyttö valittavissa: jatkuva seuranta (live) tai paikkatieto pyydettäessä. HuntViewMAP kartta-aineiston avulla paikannat helposti sijaintisi ja löydät haluamasi kohteet. Kartta-aineisto soveltuu monipuoliseen luonnossa liikkumiseen koiran kanssa tai ilman.

HuntViewMAP on oivallinen tietolähde. Sen avulla näet esim. oman ja seurattavan kohteen välimatkan, molempien nopeuden, kulkusuunnan, reittihistorian ja voit asettaa tarvittaessa myös seuran alueen raja-aidan jolloin tiedät milloin mennään vieraalla alueella. HuntView koira GPS –laite mahdollistaa lisäksi metsästyskavereiden seurannan matkapuhelinta apuna käyttäen.

EDULLINEN KÄYTTÄÄ
HuntView Plus koira GPS on hankintahinnaltaan todella kilpailukykyinen verrattuna edellisen sukupolven laitteisiin. Nykyteknologian hintaa useasti nostavat myös korkeat markkinointikustannukset, jotka lopulta jäävät aina asiakkaan maksettaviksi. HuntViewMAP maastonavigaattorin käyttölisenssimaksu on ensimmäisen vuoden ajan maksuton. Jatkossa lisenssin vuosimaksu on edullinen: 49e / vuosi, jolla katetaan ohjelmiston ylläpito ja tuotetuki. Koko Suomen kattavat kartta-aineistot ovat maksuttomia.

Oma matkapuhelin toimii navigointialustana, et tarvitse muita kalliita tai tilaa vieviä erillisiä laitteita!

LAADUKAS KOTIMAINEN
Laadukaasti valmistetut tuotteet käyvät valmistusprosessin aikana läpi useita testejä jolla varmistetaan tuotteen toimivuus ennen asiakkaalle toimitusta. Kaikki HuntView tuotteet ovat Suomessa suunniteltu, testattuja valmistettu. Tuotteen takuu valmistus ja materiaalivirheille 1 vuosi (12kk).

TEKNISTÄ ETUMATKAA
HuntView Plus koira GPS käyttää viimeisintä akkuteknologiaa joka antaa markkinoiden pisimmän toiminta-ajan. Akun kesto on jopa 30h (1min päivitysvälillä). StandBy tilassa akun kesto on jopa 11 vuorokautta! Panta kytketään päälle magneettitoimisen virtakytkimen avulla jolloin vältetään ylimääräisiä nappeja (reikiä) pannan koteloinnissa. Täysin vesitiivis rakenne on erittäin hyödyllinen silloin kun koira kulkee vesikko alueilla.

HuntView Plus koira GPS käyttää markkinoiden tehokkainta antenniteknologiaa jonka avulla yhteys koiran ohjaajaan säilyy. Optimoitu ohjelmisto takaa luotettavan käytön

HuntView Plus koira GPS auttaa sinua hyödyntämään jahdin aikana kaikkien tarvitsemaa paikannustietoa tehokkaasti ja suunnitelmallisesti.

HuntViewMAP maastonavigaattoriohjelmistoa tukevan oman matkapuhelimen vaadittavat ominaisuudet:
Ohjelma ei kuormita matkapuhelimesi muistia, koska kartta-aineistoa käytetään internetyhteyden kautta. HuntViewMAP toimii useimmissa matkapuhelimissa jotka ovat varustettu GPS vastaanottimella. HuntView Plus koira GPS toimitukseen kuuluu lisenssi ohjelmistoon ja latauslinkki tekstiviestinä puhelimeen. Ohjelman käyttöohjeen voit helposti ladata valmistajan www sivuilta:

Käyttöohje

Metsästys ja Kalastus lehti 2 / 2012: ‘Live-paikannuksen luotettavuudessa HuntView asettuu samaan luokkaan muiden GPRS:n kautta toimivien tutkien kanssa.’  Lue koekäyttö tulokset alapuolen linkistä:

Metsästys ja Kalastus 2-2012

ERälehti 10-2012 koirapaikannuslaite testi

Toimitussisältö:
*
HuntView Plus koira GPS Panta GPS paikantimella
* HuntViewMAP -maastonavigaattori ohjelmisto
* Lisenssikoodi (1 v) HuntViewMAP -maastonavigaattori
* Maastonavigaattori 1 vuoden veloitukseton, jatkossa 49e / v
* Esiasennettu matkapuhelinliittymä paikantimeen
* Asiakas voi halutessaan valita operaattorin (vakiotoimitus: Saunalahti)
* Suomenkielinen käyttöohje
* Verkkovirtalaturi

GPS paikantimen tekniset tiedot:
*
Paino: 100g (ilman pantaa tai liiviä)
* Koko: 80mm x 40mm x 20mm + antenni ja panta
* Toiminta-aika: 1 min. päivitysvälillä jopa 30h ja StandBy tilassa jopa 11vrk
* Kommunikointitavat: GPRS ja SMS
* Paikkatieto: Jatkuva seuranta (live) tai paikkatieto pyydettäessä
* GSM Taajuudet (MHz): 900/1800/1900
* GPS Taajuus (MHz): 1575,42
* GPS Herkkyys (dbm): -146dBm (Kylmäkäynnistys)
* GPS Herkkyys (dbm): -159dBm (Navigointi)
* Käyttölämpötila ºC: -15 …. +40
* Vedenpitävyys: Täysin vesitiivis

Panta:
*
Nylonpäällysteinen 54cm pitkä panta
* Väri: punainen (kuvassa)
* Kestää kulutusta ja kovaa käyttöä

Katso myös…