Kuohukorven Missi – DVD

Vanha sanonta siitä, että metsämies saa elinaikanaan vain yhden hyvän metsästyskoiran, tuntuisi pitävän paikkansa. Kuohukorven Missi on yhdeksänvuotias karjalankarhukoira – yksi 2000-luvun parhaista hirvikoirista.

tuotetunnus (SKU) 500-004 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Vanha sanonta siitä, että metsämies saa elinaikanaan vain yhden hyvän metsästyskoiran, tuntuisi pitävän paikkansa.

Kuohukorven Missi on yhdeksänvuotias karjalankarhukoira – yksi 2000-luvun parhaista hirvikoirista. Tässä yksilössä yhdistyvät kaikki hyvän hirvikoiran ominaisuudet.

Missi löytää eläimet lähes tyhjiltä tuntuvilta alueilta. Siihen kun lisätään sen nöyrä ja sitkeä luonne sekä työskentelyvarmuus, ymmärtää hyvin miksi sen ainutlaatuisuus on saanut laajalti huomiota metsästyskoirapiireissä.

Kuohukorven Missi elokuvassa Missi tavoittelee jo viidettä karjalankarhukoirien suomenmestaruutta! Sen lisäksi pääsemme mukaan todellisiin jahtitilanteisiin Sodankylän Lokan hirvirikkaille maille ja aina Keski-Suomen Toivakkaankin.

* Laadukas ja suomalaisen filmiryhmän loistava toteutus
* Hienoja oikeita maastotilanteita
* Soveltuu erittäin hyvin metsästyskoiran omaaville tai niistä kiinnostuneille
* Oiva lahjaidea pukin konttiin
* Formaatti: DVD
* Kesto: 80min
* Valmistumisvuosi: 2016
* Ikärajasuositus: yli 3 vuotiaille
* Tuotanto: Loimumedia

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.

Katso myös…

  • Dogtek Reflex heijastinpanta on valmistettu kulutusta kestävästä täyssynteettisestä TPU:sta (Termoplastinen Poly Uretaani). Sopii pienestä isoon koiraan!

  • MiniGPS™GPS paikannin löytää aina tienkotiin, olitpa sitten missäpäin maailmaa tahansa! MiniGPS™ lopettaa eksymisen ja turhan metsässä harhailun yhdellä napin painalluksella. MiniGPS™GPS paikannin on erittäin helppokäyttöinen suunnistusapuväline ja se tallentaa lähtöpaikkasi helposti yhdellä napin painalluksella.

  • Ultrakevyt Kevlar® koiraliivi tai susiliivi toimii koirasi henkivakuutuksena petolaumoja vastaan maastossa! Kevytrakenteinen koiraliivi on edullinen ja kestävä henkivakuutus koirallesi myös koirapuistoissa.