Lähettävän riistakameran asennuspaketti, Telia PrePaid

Asioita ei aina kannata tehdä vaikeimman kautta. Helpota elämääsi ja tilaa lähettävä riistakamerasi valmiiksi esiasennettuna!

tuotetunnus (SKU) Asennus 4 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

 

ASENNUSPAKETTI Telia PrePaid – Lähettävä ja etäohjattava riistakamera valmiiksi esiasennettuna Telian liittymällä!

Nyt on Halpaa! Telia PrePaid nettikäyttö maksaa vain 1snt / siirretty Megatavu (Mt) !

Lähettävän riistakameran käyttöönotto vaatii tarkkaa perehtymistä ohjekirjaan ja yleensä myös hitusen tietokoneen käyttötaitoa. Hermoja säästävä vaihtoehto onkin ostaa riistakamera valmiiksi asennettuna siihen avatulla omalla liittymällä.

Lähettävä riistakamera on saapuessaan heti toimintavalmis ja voit viedä sen välittömästi passiin. Asioita ei aina kannata tehdä vaikeimman kautta. Helpota elämääsi ja tilaa lähettävä riistakamerasi valmiiksi esiasennettuna!

Esiasennusta varten tarvitsemme sähköpostiosoitteen / -osoitteet kuvien vastaanottamiseen ja puhelinnumeron jolla kameraa etäohjataan. Nämä tiedot voit tilausta tehdessäsi täyttää Lisätiedot- kenttään. 

Esiasennetussa vakiotoimituksessa aina mukana:

1) Telia PrePaid liittymä asennettuna (sis. saldoa 7 €)

2) 16GB SD muistikortti (arvo 15.40 €)

3) Paristot 12kpl (arvo 8 €)

4) Asetettu valmiiksi lähettämään kuvat haluttuun sähköpostiin

* Netin käyttö 0,01 €/Mt (max. 1 € / päivä). Netin maksiminopeus 21Mbit/s
* PrePaid sisältää 7€ saldoa
* Yhteensopiva asennuspaketti mihin tahansa Eränetin kotisivuilla esiteltyyn lähettävään ja etäohjattavaan riistakameraan
* Avaimet käteen toimitus sisältäen asennuksen, paristot, SD muistikortin ja asiakkaalle avatun liittymän (SIM-kortti)
* Asennuspaketti saatavissa Eränetti verkkokaupasta tilatun uuden riistakameratoimituksen yhteydessä

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.

Katso myös…

  • Uovision UM785-3G  UUSI GEN5 - laajalla Diagonaali kuvakulmalla! Elokuun 8/2018 Jahdissa & Kalassa Uovision UM785-3G kamera testissä ja esittelyssä. Lue koko tarina TÄSTÄ.  Testivoittoon myös Ruotsissa 2018! Lue Jakt Journalen 4/2018 TÄSTÄ! Lähettävien riistakameroiden Kuluttajatestin testivoittaja! Julkaistu RIISTA lehti 3/2017 Kuluttajatestin testivoittaja Uovision lähettää jopa 10 sekunnin pituiset Full HD videot (1080P) ja täysikokoiset teräväpiirto…

  • Kun kyseessä on Uovision, tavallinen standardi ei riitä vaan se pitää ylittää! Laadukas etäohjattava 3G riistakamera nopeaan kuvanlähetykseen. Ruotsin suuren riistakameratestin testivoittaja (Jakt&Vapen lehti 12/2016).  

  • Kun kyseessä on Uovision, tavallinen standardi ei riitä vaan se pitää ylittää! Markkinoiden monipuolisin etäohjattava 2G riistakamera! + ilmainen kuljetus! UUSI ERÄ VARASTOON n. 28-29.8. Tilaa ennakkoon!