Lithium Iron AA 1.5V paristo, marsell®

Paristojen suorituskyvyssä on eroja – suuria eroja! Hyvänkin riistakameran toiminta kärsii, mikäli siinä käytetään vähemmän laadukkaita paristoja. Marsell Lithium Iron paristot kestävät kylmää!

Kuvaus

Paristojen suorituskyvyssä on eroja – suuria eroja!

Hyvänkin riistakameran toiminta kärsii, mikäli siinä käytetään vähemmän laadukkaita paristoja.

Erityisesti riistakameran toiminta-aika, lähetysvarmuus saattavat lyhentyä huomattavasti. Paristot voivat jäätyä talviolosuhteissa ja ne eivät enää anna riittävästi virtaa riistakamerallesi.

marsell® Lithium Iron paristo ovat suunniteltu kestämään erityisen vaativissa olosuhteissa kuten ulkoilmassa, vuoden ajasta riippumatta. Kylmäkestonsa ansiosta ne ovat erinomainen valinta riistakameroille!

marsell® Lithium Iron paristo kestää pidempään ja niiden pitkäkestoisuuden ansiosta säästät paristokuluissa muihin paristoihin verrattaessa.

marsell® Lithium Iron paristot ovat erinomainen valinta ympärivuotiseen ulkokäyttöön tavalliseen riistakameraan tai lähettävään riistakameraan sekä etäohjattavaan riistakameraan.

marsell® Lithium Iron paristot säilyvät käyttämättömänä avaamattomassa paketissa jopa 10 vuotta. Lithium Iron paristot ovat n. 30% kevyempiä kuin tavalliset paristot.

* Tehokas ja pitkäkestoinen Lithium Iron paristo
* Jännite: 1,5V
* Tyyppi: AA
* Soveltuvuus: Monikäyttöinen
* Soveltuvat erityisesti riistakameraan talvikäytössä
* Omaa hyvän pakkasenkeston: -20°C … +40°C
* Koostumus: Lithium Iron
* Ei uudelleenladattava
* Poistettava laitteesta kun laitetta säilytetään käyttämättömänä

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.

Katso myös…

  • Uovision 6V riistakameran akku maksimaalisella 12Ah kapasiteetilla! Akku on tarpeellinen lisävaruste kun kameralla kuvataan paljon tai se jätetään pidemmäksi aikaa valmiustilaan ilman valvontaa. Riistakamera toimii ulkoisella akulla myös talviolosuhteissa normaaleja alkaliparistoja paremmin.

  •   Riistakameran akku on tarpeellinen lisävaruste kun kameralla kuvataan paljon tai se jätetään pidemmäksi aikaa valmiustilaan ilman valvontaa. Riistakamera toimii ulkoisella akulla myös talviolosuhteissa normaaleja alkaliparistoja paremmin.