Lithium Iron AA 1.5V paristo, marsell®

Paristojen suorituskyvyssä on eroja – suuria eroja! Hyvänkin riistakameran toiminta kärsii, mikäli siinä käytetään vähemmän laadukkaita paristoja. Marsell Lithium Iron paristot kestävät kylmää!

Kuvaus

Paristojen suorituskyvyssä on eroja – suuria eroja!

Hyvänkin riistakameran toiminta kärsii, mikäli siinä käytetään vähemmän laadukkaita paristoja.

Erityisesti riistakameran toiminta-aika, lähetysvarmuus saattavat lyhentyä huomattavasti. Paristot voivat jäätyä talviolosuhteissa ja ne eivät enää anna riittävästi virtaa riistakamerallesi.

marsell® Lithium Iron paristo ovat suunniteltu kestämään erityisen vaativissa olosuhteissa kuten ulkoilmassa, vuoden ajasta riippumatta. Kylmäkestonsa ansiosta ne ovat erinomainen valinta riistakameroille!

marsell® Lithium Iron paristo kestää pidempään ja niiden pitkäkestoisuuden ansiosta säästät paristokuluissa muihin paristoihin verrattaessa.

marsell® Lithium Iron paristot ovat erinomainen valinta ympärivuotiseen ulkokäyttöön tavalliseen riistakameraan tai lähettävään riistakameraan sekä etäohjattavaan riistakameraan.

marsell® Lithium Iron paristot säilyvät käyttämättömänä avaamattomassa paketissa jopa 10 vuotta. Lithium Iron paristot ovat n. 30% kevyempiä kuin tavalliset paristot.

* Tehokas ja pitkäkestoinen Lithium Iron paristo
* Jännite: 1,5V
* Tyyppi: AA
* Soveltuvuus: Monikäyttöinen
* Soveltuvat erityisesti riistakameraan talvikäytössä
* Omaa hyvän pakkasenkeston: -20°C … +40°C
* Koostumus: Lithium Iron
* Ei uudelleenladattava
* Poistettava laitteesta kun laitetta säilytetään käyttämättömänä

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.

Katso myös…

  •   Riistakameran akku on tarpeellinen lisävaruste kun kameralla kuvataan paljon tai se jätetään pidemmäksi aikaa valmiustilaan ilman valvontaa. Riistakamera toimii ulkoisella akulla myös talviolosuhteissa normaaleja alkaliparistoja paremmin.

  • Riistakameran akku on tarpeellinen lisävaruste kun kameralla kuvataan paljon tai se jätetään pidemmäksi aikaa valmiustilaan ilman valvontaa. Riistakamera toimii ulkoisella akulla myös talviolosuhteissa normaaleja alkaliparistoja paremmin.