MP-Pienpetoloukku

MP-Pienpetoloukku on heti valmis paketti pienpetojen pyyntiin.MP-Pienpetoloukku soveltuu minkin, näädän ja oravan pyyntitarkoitukseen. Loukku on luonteeltaan hetitappava, joten se on huoleton ja helppo kyseiseen pyyntimuotoon.

tuotetunnus (SKU) 26-006 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

MP-Pienpetoloukku

MP-Pienpetoloukku on heti valmis paketti pienpetojen pyyntiin.

MP-Pienpetoloukku soveltuu minkin, näädän ja oravan pyyntitarkoitukseen. Loukku on luonteeltaan hetitappava, joten se on huoleton ja helppo kyseiseen pyyntimuotoon. Heti tappava loukku ei tarvitse jokapäiväistä tarkistusta, eikä lopetusaseen kanniskelua. Tarkistusväliksi käy esim. kerta viikkoon, pakkasjaksolla väli voi olla pidempikin.

MP-Pienpetoloukut on valmistettu sinkitystä pellistä ja raudat ovat yleisesti käytettäviä Conibear-tyyppisiä rautoja. Pelti kotelomateriaalina ei ole uusi, vaan sitä on käytetty erästäjien keskuudessa juurikin kestävyytensä vuoksi. Tosin sitä ei ole ollut kaikkien saatavissa, no NYT ON!

MP-loukku ei lahoa eikä mätäne vaan se on suunniteltu kestävän isältä pojalle. Lisäksi loukku on kevyt ja helppo käsitellä.

MP pienpetoloukku on kestävä ja huoltovapaa. Kokonaan aukeavan kantensa vuoksi syötitys ja saaliin pois ottaminen on helppoa (myös jäisenä).

TESTATTU PYYTÄVÄKSI!

Loukkupaketti sisältää:
* Sinkitty metallikotelo (kts kuva)
* Hetitappavat raudat
* Käyttö- ja viritysohjeet

MADE IN FINLAND by Mikko Product

Katso myös…