Passivahti, SpyPoint WRL

Kyttäyskopissa on ennenkin nukuttanut! Kun luomet painavat, SpyPoint WRL passivahti vahtii puolestasi eläinten ruokintaa, maastoa ja on eläinten tarkkailussa oiva apu!

tuotetunnus (SKU) 190-001 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

Kyttäyskopissa on ennenkin nukuttanut!

Kun luomet painavat, SpyPoint WRL passivahti vahtii puolestasi eläinten ruokintaa, maastoa ja on eläinten tarkkailussa oiva apu. Nyt saat ottaa mukavat unet peura, kettu ja lintujen tarkkailupassissa.Valvontayksikön havaittua liikettä (infrapunasensori) valvotulla toiminta-alueella, se lähettää valvontayksikön välityksellä ilmoituksen vastaanottimeen. Näin saat vaivatta tiedon siitä, että jokin liikkuu valvonta-alueella.

SpyPoint passivahtia voit käyttää myös havaitsemaan liikettä erilaisissa valvontatehtävissä esim. rakennukset. Passivahti on energiapihi ja se toimii 9V paristoilla taaten pitkäkestoisen toimintavarman käytön. Se on suunniteltu ja testattu Kanadan karuissa oloissa ja toimii -20C aina +60C lämpötiloissa.

SpyPoint WRL passivahti setin mukana tulee 1kpl valvontayksikkö (liikkeenhavaitsin/lähetin) ja 1kpl vastaanotin. Laitteella on markkinoiden pisin valvontayksikön ja vastaanottimen kantama, jopa n 300m. Valvontayksikkö voidaan tarvittaessa kytkeä ulkoiseen 12V akkuun.

SpyPoint passivahtiin on saatavissa erikseen lisävarusteena erillisiä valvontayksiköitä (WRL-B) tehostamaan valvontaa kohdealueella. Maksimissaan voit yhdistää 4kpl valvontayksiköitä (WRL-B) eri alueille ja valvoa niitä yhdellä vastaanotinyksiköllä. Vastaanottimen valoindikaattori ilmaisee miltä valvontayksiköltä (1 – 4) hälytys tulee.

* Luvasta vapaa radiotaajuuslaite
* Passivahti sisältää: 1kpl valvontayksikkö (lähetin/liikkeenhavaitsin) sekä 1kpl vastaanotin
* Passivahtiin voidaan kytkeä maksimissaan 4kpl valvontayksikköä ja valvoa niitä yhdellä vastaanottimella
* Näkymätön infrapunasensori, 12m x 30° valvonta-alue
* Radiolähettimen (valvontayksikkö) kantama jopa n 300m
* Vedenpitävä rakenne
* Camo väritys
* Vastaanotin hälytys: Värinä + LED valot
* Kiinnityshihna
* Pariston varaustilan näyttö
* Valvontayksikön toiminta-aika n. 4 viikkoa
* Kevyt ja pienikokoinen rakenne (200gr.)
* Toimii 9V paristoilla, 2kpl (ei mukana). Valvontayksikkö kytkettävissä ulkoiseen 12V akkuun akkujohdon avulla

Metsästys ja Kalastus-lehti, testiartikkeli 2009

EräLehti, testi 2009

Katso myös…