Reppu 24L, Klondike Blaze

Klondike Blaze 24L päiväreppu mukaan esim metsästykseen tai päiväpatikkaan. Saat sopivasti mukaan kaikki tarvikkeet joita alle 24H pituisilla pyrähdyksillä tarvitaan!

Suosittu malli!

tuotetunnus (SKU) 900-041 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

 

Klondike Blaze 24L päiväreppu mukaan esim metsästykseen tai päiväpatikkaan. Saat mainiosti mukaan kaikki tarvikkeet joita alle 24H pituisilla pyrähdyksillä tarvitaan. Sen kapea ja pitkulainen rakenne mahdollistavat helposti esim aseen kantamisen eivätkä ne kolise keskenään.

Saat kiristettyä repun napakasti yläruumista vasten. Olkahihnojen ylä ja alaosassa ovat ristikkäiskiristimet sivuttaiskiristykseen!

Klondike Blaze 24L on varustettu runsailla taskuilla. Päätaskuja repussa on kaksi ja saat levitettyä ne isommaksi keskeltä aukeavan välivetoketjun avulla.

Itse päätasku aukee ja sulkeutuu myös kaksivetimisen vetoketjun avulla. Tavaran sisäänlaitto ja ulos ottaminen onnistuu tämän repun kanssa erittäin hyvin.

Toinen päätasku on repun mittainen ja varustettu sisälokeroilla. Repun etupinnassa on lisäksi kaksi taskua jossa toisessa lokerointi esim kynille ja paperille. Molemminpuolin kiertyvät vyötärötuet varustettu pienillä eteenpäin jäävillä vetoketjullisilla taskuilla esim avaimia varten. Repun päällä kantokahva.

Selkäpehmuste
Selkää vasten tuleva pehmustelevy on ilmakanavoitu hikisen päivän varalta. Anatomisesti muotoillut leveät (5cm) ja säädettävät olkahihnat ovat myös pehmustettu mukaviksi.

Materiaali
Pinta 100% vettä hylkivää 600D Polyesteriä joka on myös kulutusta kestävää. Sateella vesi hylkii ulkopuolella mutta mikäli menet reppu selässä uimaan, saumat ja vetoketjut päästävät aikanaan veden sisään. Tosin reppu hiukan hengittää noista saumoista päivän mittaan joten se ei ole haiseva vakuumiyksiö eväillesi!

* Laadukas camokuosi
* 24 litran päiväreppu esim metsästys, retkeily, kalastus ja päiväpatikka
* Sopii vapaa-ajalle harrastuksiin tai kouluun
* Erinomainen koko alle 24H pituisille reissuille
* Runsaasti teknisiä yksityiskohtia
* Omapaino: 718gr.
* Mitat: 43 x 30 x 21cm
* Kyllä, voit ottaa repun mukaan lentokoneen kabiiniin!

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.