Riistakamera Moultrie M-990i 10MP, InfraMustasalama, 2′ LCD

Hyvät asiat tulevat pienessä koossa, josta Moultrie M-990i riistakamera ei tee poikkeusta! Moultrie M-990i on 10MP korkearesoluutio digitekniikkaa käyttävä riistakamera.

tuotetunnus (SKU) 90-002 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Valmistaja:

Kuvaus

Riistakamera Moultrie M-990i 10MP

Hyvät asiat tulevat pienessä koossa, josta Moultrie M-990i riistakamera ei tee poikkeusta !

Moultrie M-990i on 10MP korkearesoluutio digitekniikkaa käyttävä riistakamera. Tässä riistakamerassa on kaikki ne ominaisuudet mitä tarvitset sillä se on varustettu runsain ja helppokäyttöisin ominaisuuksin sekä huippu 10MP kuvanlaadulla!

Moultrie M-990i riistakamera on suosittujen Moultrie riistakameroiden edistynein malli. Riistakamera on edeltäjistään täysin uudistunut aina pientä ja kompaktia kokoa myöden. Sen tekniset ominaisuudet ovat täysin paranneltu joka osa-alueella!

Moultrie M-990i riistakamera kuvaa päivällä laadukkaat digikuvat tai videot josta kohde näkyy erittäin selkeästi korkean 10MP resoluution ansiosta.

Hämärällä ja pimeällä automaattisesti päälle kytkeytyvä inframusta salamatekniikka on ihmisen silmälle täysin näkymätön. Inframusta salama antaa yökuviin lisää kirkkautta ja terävyyttä. Salaman teho yltää jopa n. 20 metriin saakka!

Moultrie M-990i riistakamerassa on parannettu laajakulmainen liiketunnistin, jonka ansiosta kamera havaitsee kohteet aiempaa herkemmin jopa n. 12m saakka. Laukaisuvaste on aiempaa pienempi jolloin riistakameran reaktioaika kohteen havaitsemisen jälkeen on todella nopea (alle1sek).

Moultrie M-990i riistakameran ohjelmointi on helppoa vaikka paikan päällä oman sisäisen 2’TFT näytön avulla. Näyttö toimii samalla kuvien esikatselunäyttönä jolloin kuvat voidaan tarkastaa heti paikan päällä. Riistakamera tukee 16:9 laakulmakuvasuhdetta still kuvissa ja videoissa!

Moultrie M-990i riistakameran tallenteet tallentuvat 10MP korkearesoluutiokuvina jotka ovat päivällä huippulaadukkaita värikuvia ja yöllä/hämärällä mustavalkoisia. Still kuviin kuvaresoluutioksi on valittavissa 4 eri resoluutiota (0.5MP, 2.0MP, 4.0MP tai 10MP) ja videoihin 2 eri resoluutiota: HD äänellä tai VGA ilman ääntä.

Videon äänentallennuksen avulla kuulet mitä kuvauspaikalla on kuvaushetkellä kuulunut. Jokaiseen kuvaan tallentuu automaattisesti kuvausaika, päivä, valotustila, lämpötila ja kameran tunnistetiedot.

Tarvittaessa voit siirtää kuvat myös tietokoneellesi SD muistikortilta ja tarkastella kuvia lähemmin kotona. Voit käyttää riistakamerassa max. 32GB kapasiteetin omaavaa SD muistikorttia (1 – 32GB).

SD muistikortteja on erikseen saatavissa esim. Eränetin valikoimasta (2GB – 8GB) joihin kuvaat tuhansia kuvia tai videoita. Erikseen saatavissa myös erillinen kätevä SD muistikortin lukija tietokoneen USB porttiin.

Moultrie M-990i riistakamera omaa myös kätevän Plot Stalker ajastinkuvaustoiminnon. Nyt voit helposti ajastaa riistakameran ottamaan halutuin väliajoin automaattisesti kuvan. Näin saat kiteytetyn lyhenteen kuvausalueen esim laajan peltoaukean tapahtumista tietyin väliajoin kuvaamalla.

Moultrie M-990i riistakamera on todella virtapihi kamera ja sillä voit kuvata jopa n. 4kk samoilla paristoilla.

Moultire riistakamera toimii 8kpl AA paristoilla. Talvella on suositeltavaa käyttää marsell® Lithium Iron pitkäkestoisia paristoja.

Moultrie M-990i riistakameran kompakti koko yhdistettynä äänettömään toimintaan sekä näkymättömään inframusta salamaan tekevät kamerasta hyvin huomaamattoman riista ja valvontakameran.

Kuvauspaikoilla vierailevat riistaeläimet ja kohteet suhtautuvat luontevasti ja pelkäämättä hajuttomaan, äänettömään sekä huomaamattomaan riistakameraan. Nyt näet mitä ruokintapaikalla tapahtuu tai mitkä luolat ovat aktiivikäytössä.

Kompaktin kokoinen minikamera soveltuu myös erittäin hyvin valvontakäyttöön ja saat luvattomista vieraista huomaamattomasti selvän todisteen esim. rakennustyömaat, kesämökit, asuntovaunut, konehallit, venesatamat, metsäkoneiden ympäristöt jne.

Tuotteella on 1 vuoden (12kk) takuu materiaali ja valmistusvirheille. Toimituksen mukana tulee suomen ja englanninkielinen käyttöohje. Tuote on CE, FC hyväksytty.

Tähän tuotteeseen on saatavissa asennuspalvelu. Katso lisää TÄSTÄ!

Riistakamera Moultrie M-990i 10MP teknisesti

* 10MP riistakamera, korkearesoluutio kuvaustekniikka
* Minikokoinen ja kompakti koko
Camo ulkokuoren väri (kuvassa)
* Täysin näkymätön inframustasalama yökuvaukseen
* Salaman kantama jopa n. 20metriin saakka
* Säältä suojaava kompakti muotoilu
* Laajakulmainen liiketunnistin
* Liiketunnistimen kantama jopa n. 12 metriin saakka
* Lyhyt laukaisuvaste (alle 1 sek.)
* Kuviin valittavissa 4 resoluutiota ja videoita varten 2 resoluutiota
* Värilliset laadukkaat päiväkuvat ja videot
* HD videoissa myös ääni
* Hämärä/yö: kuvat ja videot inframustasalamalla
* 15 sekunnin välit monikuvissa, monikuvat 1-4kpl
* Kuvaviiveasetukset: 5sek, 15sek, 30sek, 1min-30min.
* 5 / 15 / 30 sekunnin videoleikkeet (HD tai VGA)
* Plot Stalker ajastinkuvaustoiminto (automaattikuvaus tietyin väliajoin)
* 16:9 laakulmakuvasuhde tuki
* Kirkas LED-valo kameran kohdistukseen
* SD muistikortin tuki: 1GB – 32GB
* Jopa n. 4kk yhtäjaksoinen käyttö samoilla paristoilla
* Toiminta 8kpl AA alkaliparistot (ei mukana)
* Kuvaleimatiedot: Kuvausaika, päivä, valotustila, lämpötila ja kameran tunnus
* Äänetön toiminta ja näkymätön inframustasalama (valvontakäyttö)
* Näyttö: Paristojen varaustila, otetut/jäljellä olevien kuvien määrä
* Mukana: Kiinnitysvyö
* Ulostulot ja portit: USB, SD muistikortti, 12V ulkoinen virtalähde
* Yhteensopiva: Windows 2000/XP/ME/Vista/Win7/Win8/Win10 ohjelmistot
* Lisävarusteet: 12V aurinkopaneeliakku, kamerasuoja
* Erikseen saatavissa lisä SD muistikortteja (2GB – 8GB)
* Erikseen saatavissa myös SD muistikortin lukija USB porttiin

Metsäkauriit, kuvattu Moultrie Game Spy:

Video 1
Video 2

Katso myös…