Riistakamera sääsuoja, Universal

Riistakamera sääsuoja
Universal riistakamera sääsuoja käy lähes kaikkiin markkinoilla oleviin riistakameroihin, joissa on tavallinen remmikiinnitys kameran takana. Suomen sääoloihin erityisesti suunniteltu tukeva sääsuoja.

tuotetunnus (SKU) 90-119 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

Riistakamera sääsuoja – Universal malli kaikkiin riistakameroihin!
Universal riistakamera sääsuoja käy lähes kaikkiin markkinoilla oleviin riistakameroihin, joissa on tavallinen remmikiinnitys kameran takana. Suomen sääoloihin erityisesti suunniteltu tukeva sääsuoja. Sitä voidaan käyttää erimerkkisten lähettävän riistakameran sekä ei-lähettävän riistakameran kanssa. Universal sääsuoja antaa suojaa sadetta, lunta ja puusta tippuvia kappaleita vasten maastossa.

Suojaa arvokas riistakamera ennen kuin on liian myöhäistä!

Käyttö
Universal riistakamera sääsuoja suojaa kameraa sateelta, tuiskulta ja estää lumikinosten ja puiden lehtien / roskien kasaantumisen suoraan kameran päälle. Pujota remmi sääsuojalevyn ja kameran pidikkeiden läpi ja aseta kamera paikalleen. Ei voisi enää helpompaa olla!

Sopivuus
Sääsuoja sopii lähes kaikille kameramerkeille joissa on remmikiinnityskorvat kameran takana. Jos sinulla on lähettävä riistakamera, voit helposti porata antennin reiän oikeaan kohtaan. Taipuisaa antennia käytettäessä reiän poraaminen ei ole pakollista.

Mustaa vettä hylkivää kovamuovia 
Sääsuoja on valmistettu kovasta mustasta 4 mm paksusta pe-hd-muovista (elintarvikemuovia). Sisäpuoli on mattamusta, jottei se häiritse silmää eikä heijasta. Se myös katoaa maastoon sopivasti. Muovissa saattaa olla valmistus-, pakkaus- ja lähetyksestä johtuvia pintanaarmuja, jotka eivät vaikuta suojan toimintaan mitenkään. Muovi on täysin kierrätettävää ja UV-suojattua.

Mikäli haluat sävyttää sääsuojan väriä omaan maastoon paremmin soveltuvaksi, se onnistuu esim spraypullon avulla. Maali pysyy parhaiten jos pinta karhennetaan hienolla hiekkapaperilla ennen maalausta.

Lippa
Sääsuojassa on sadekourulla varustettu noin 12 cm pitkä lippa. Kouru ohjaa veden lipan sivuille eikä kameran linssin eteen, näin vältetään vesiputous tallenteet kameran edessä ja kameran naamataulua ei turhaan huuhdella.

Reijät remmille
Sääsuojassa on kaksi reikää kameran kiinnitysremmiä varten. Niiden avulla saat kameran kiinnitettyä puuhun helposti.

Reijät mahdollisen akun kiinnittämistä varten
Jos haluat käyttää kameran kanssa akkua, niin suojan alaosaan on valmiiksi tehty reijät, joihin voit kiinnittää esimerkiksi kulmaraudat tai pelkät narut akun kannattamiksi. Reijän halkaisija on 5 mm ja ne sijaitsevat noin 3 cm päässä reunoista. Uovisionin akku istuu tuohon vallan mainiosti.

* mustaa 4 mm paksua pe-hd-muovia (elintarvikemuovia)
* muovi kestää hyvin erilaiset sääolosuhteet; -40 – + 80 astetta
*muovi on täysin kierrätettävää ja UV-suojattua
* leveys 18 cm
* korkeus 24,5 cm
* lipan pituus noin 12 cm
* lipassa vesikouru
* valmiit reijät kiinnitysremmille
* valmiit reijät alhaalla mahdollisen akun kiinnittämistä varten samaan settiin
* sääsuoja sopii lähes kaikille kameramerkeille
* lähettävälle kameralle voi halutessa porata lippaan reijän antennille

 

Katso myös…

  • Kun kyseessä on Uovision, tavallinen standardi ei riitä vaan se pitää ylittää! Laadukas etäohjattava 3G riistakamera nopeaan kuvanlähetykseen. Ruotsin suuren riistakameratestin testivoittaja (Jakt&Vapen lehti 12/2016).  

  • Uovision UM785-3G  UUSI GEN5 - laajalla Diagonaali kuvakulmalla! Elokuun 8/2018 Jahdissa & Kalassa Uovision UM785-3G kamera testissä ja esittelyssä. Lue koko tarina TÄSTÄ.  Testivoittoon myös Ruotsissa 2018! Lue Jakt Journalen 4/2018 TÄSTÄ! Lähettävien riistakameroiden Kuluttajatestin testivoittaja! Julkaistu RIISTA lehti 3/2017 Kuluttajatestin testivoittaja Uovision lähettää jopa 10 sekunnin pituiset Full HD videot (1080P) ja täysikokoiset teräväpiirto…

  • Uovision 6V riistakameran akku maksimaalisella 12Ah kapasiteetilla! Akku on tarpeellinen lisävaruste kun kameralla kuvataan paljon tai se jätetään pidemmäksi aikaa valmiustilaan ilman valvontaa. Riistakamera toimii ulkoisella akulla myös talviolosuhteissa normaaleja alkaliparistoja paremmin.