Riistakamera StealthCam Sniper Shadow 8.0MP, InfraMustasalama

Parhaimmillaan riistakamera voi olla myös pieni ja kompakti ulkoiselta kooltaan, sisältäen kuitenkin suuren määrän hyödyllisiä ominaisuuksia! StealthCam Sniper Shadow riistakamera on inframustasalamalla varustettu kamera ja se täyttää vaativammatkin kriteerit.

tuotetunnus (SKU) 90-058 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , Valmistaja:

Kuvaus

Parhaimmillaan riistakamera voi olla myös pieni ja kompakti ulkoiselta kooltaan, sisältäen kuitenkin suuren määrän hyödyllisiä ominaisuuksia, riistakamera StealthCam!

StealthCam Sniper Shadow riistakamera on inframustasalamalla varustettu kamera ja se täyttää vaativammatkin kriteerit. Inframustasalama on täysin näkymätön ihmissilmälle ja tämän vuoksi kamera soveltuu erinomaisesti myös valvontakameraksi.

StealthCam Sniper Shadow riistakamera on 8.0MP huippuresoluution omaava uutuus. Päiväkuvat sekä videot ovat laadukkaita värikuvia ja yökuvat sekä videot ovat mustavalkoisia. Yöaikaan kameran tehokas inframustasalama kenno valottaa tallenteet automaattisesti. Riistakamera tallentaa videoihin myös äänen jolloin kuulet mitä kuvausympäristössä on tapahtunut kuvauksen aikana. Maksimi VGA videon pituus voidaan asettaa jopa 240sek. (4min.) pituiseksi!

StealthCam Sniper Shadow riistakamera on erittäin kompaktin kokoinen (14cm x 11cm) ja se on helppo piilottaa uteliaiden katseilta haluttuun ympäristöön. Riistakameran ohjelmointi tapahtuu helposti paikan päällä omasta LCD näytöstä josta kaikki menuasetus toiminnot voidaan vaihtaa. Menuasetusten vaihtoa helpottavat selkeät kuvalliset ikonit jolloin on helppoa päätellä asetusten tarkoitus. Riistakamera tukee 1 – 16GB SD muistikortteja ja niihin kuvaat useita tuhansia kuvia. Lisä SD muistikortteja (2GB tai 4GB) on saatavissa erikseen Eränetin valikoimasta.

StealthCam Sniper Shadow riistakamerassa on digitaalinen zoom toiminto kahdelle eri asetukselle: 2x tai 4x zoom. Toiminnolla saadaan tarkennettua halutun kohteen keskelle tavallista kuvausta enemmän. Hyödyllinen toiminto kun halutaan selvittää esim. eläimen turkin raidoitusta tai trofeen kuntoa. Kuviin tallentuu automaattisesti kuvausaikaleima: kellonaika, päivä, lämpötila (F) ja kuun vaihe.

StealthCam Sniper Shadow riistakamera toimii 8kpl AA alkaliparistoilla optimiolosuhteissa n. 3 kuukautta. Talvella suositellaan käytettäväksi Duracel alkaliparistoja. Saatavilla lisävarusteena myös 3metrin akkujohto mikäli kameralla kuvataan normaalia enemmän ja halutaan kytkeä riistakamera esim. pieneen auton 12V akkuun.

Tuotteella 12kk (1vuosi) takuu valmistus ja materiaalivirheille. Mukana suomen- ja englanninkielinen käyttöohje.

Tähän tuotteeseen on saatavissa asennuspalvelu. Katso lisää TÄSTÄ!

* 8.0MP digitaalinen riistakamera (8MP, 3MP, 1,3MP)
* Videoihin tallentuu myös ääni
* Jopa 240sek. (4min.) videoiden pituus
* Inframustasalaman kenno: 54 tehokasta infralediä
* 15 metrin inframustasalaman kantama
* Time Lapse ajastuskuvaus toiminto
* LCD näyttö kameran ohjelmointiin (ei kuvien katselu)
* Helppo asetusten vaihto ikoni kuvakkeiden avulla
* Digitaalinen zoom toiminto: 2x tai 4x zoom
* PIR liiketunnistin
* Kaksi liiketunnistimen herkkyysasetus säätöä
* Monikuvaus: 1 – 9 kuvan sarjat
* SD muistikortin tuki: 1 – 16GB
* Kuvausaikaleima: Päivä, kellonaika, lämpötila (F) ja kuun vaihe
* Paristot: 8kpl AA alkaliparistoja (ei mukana)
* Ulostulot: TV, USB portti, SD korttipaikka, 12V DC
* Windows 98, 2000, XP, Vista, Win7, Win8, Win10 yhteensopiva
* Mukana: Kamera, kiinnitysvyö, ohjekirjat (Suomi/Englanti)

Katso myös…

  • Riistakamera seinäkiinnike Uovision riistakamera seinäkiinnike mahdollistaa riista- ja valvontakameran kiinnityksen seinään tai muuhun suoraan pintaan. Uovision seinäkiinnike on yhteensopiva kaikkien riista- ja valvontakameroiden kanssa, joissa on pohjassa kiinnityskierteet. Jämäkkä Uovision seinäkiinnike on erityisen hyödyllinen kun riistakameraa käytetään valvontakamerana ja se halutaan kiinnittää kiinteistön tai kohteen seinään.

  • Python Master Lock riistakameralukko pitää riistakamerasi paikallaan. Suojaa arvokas kamerasi ennenkuin on liian myöhäistä! Riistakameralukko soveltuu kaikkiin markkinoilla oleviin riistakameroihin (ei SG520, SG560K, KG680V, WomBat). Kuvasta poiketen, lukko-osa ja vaijeri ovat MUSTIA.

  • Maxell 32GB Class10 nopea SD muistikortti tallentaa High Definition (HD ja Full HD) teräväpiirtoa käyttävien riistakameroiden tallenteita. Sen avulla saat kuvattua tuhansia teräväpiirtokuvia HD ja Full HD kuvausta tukevalla riistakamerallasi.