Riistakamera suoja, Uovision 785

Suojaa arvokas riistakamerasi ennenkuin on liian myöhäistä! Uovision riistakamerasuoja on hyödyllinen ja erittäin tarpeellinen lisävaruste kaikkiin etäohjattaviin Uovision (UM785 sarja) tai ei lähettävään UV785 sarjan riistakameraan.

Kuvaus

Suojaa arvokas riistakamerasi ennenkuin on liian myöhäistä!

Uovision riistakamerasuoja on hyödyllinen ja erittäin tarpeellinen lisävaruste etäohjattaviin Uovision (UM785 sarja) riistakameroihin tai ei lähettävään UV785 sarjan riistakameraan.

Riistakamerasuoja suojaa arvokasta riistakameraasi mahdolliselta ilkivallalta tai muilta ulkoisilta riskitekijöiltä. Riistakamera suoja myös estää ja ehkäisee vaihtelevien sääolosuhteiden pitkäaikaista altistusta riistakameraasi.

Uovision riistakamerasuoja on valmistettu lujasta ja säänkestävästä 1.5mm paksuisesta kylmävalssatusta teräksestä. Painoa tukevalla suojalla on 1045gr. Se on pintakäsitelty ja pulverimaalattu Mustan värikseksi ulko- ja sisäpinnasta (kts kuva).

Uudistuneessa suojassa on irrotettava ja säädettävä sadelippa jonka ansiosta ylhäältä satava sadevesi poistuu molemmilta sivuilta eikä valu kameran etupuolelta.

Riistakamerasuoja voidaan kiinnittää omista kiinnikkeistään vaijerilukon avulla puun tai kiinnityskohteen ympäri. Lisäksi se voidaan lukita riippulukolla edessä olevasta lukitusaukosta. Soveltuu käytettäväksi useissa erityyppisissä kohteissa suojaamaan riistakameraasi.

Uovision riistakamerasuojan käytön aikana voit käyttää ulkoista virtalähdettä sillä virtaportille on riistakamera suojassa oma aukko. 6V virtajohtoja tai virtalaitteita on saatavana erikseen Eränetin valikoimasta.

Uovision riistakamerasuoja mahdollistaa myös kierrekiinnityksen sillä kamerasuojan pohjassa on oma aukko kameran ruuvikiinnitykseen mahdollista seinäkiinnikettä tai kolmijalkaa varten.

* Antaa suojaa arvokkaalle riistakameralle
* Yhteensopiva Uovision UM785 sarja sekä UV785 malli
* Sadelipalla varustettu tukeva pulverimaalattu kamerasuoja
* Valmistettu kylmävalssatusta teräksestä (1.5mm)
* Lukittavissa riippulukolla edestä
* Kaapelivaijerin kiinnitysmahdollisuus takana
* Ei estä ulkoisen virtalähteen käyttöä, oma aukko virtajohdolle
* Aukko mahdollista ruuvikiinnitystä varten
* Väri: Musta (kuvassa)
* Voidaan tarvittaessa uudelleen maalata esim. talon seinän väriseksi

Katso myös…