SoftShell takki ruskea, Aktiv (M, XL tai XXL)

Ryhdikäs ja upea ruskea SoftShell takki ei jätä pulaan! Tämä takki suojaa ulkoillessa oivallisesti tuulelta ja tuiskulta kun syksy esittää huonointa materiaaliaan. Aktiv SoftShell takki on ulkona harrastavan ikiliikkujan päivän pelastaja. Se sopii kaikille arjen sankareille aamusta iltaan neljänä vuodenaikana. 

Kuvaus

Aktiv SoftShell takki on ulkona harrastavan ikiliikkujan päivän pelastaja. Se sopii kaikille arjen sankareille aamusta iltaan neljänä vuodenaikana.

Aktiv SoftShell takki on tuulen- ja vedenpitävä (10000mm vedenpitävyys) sekä miellyttävän lämmin ulkoasu. SoftShell takin hengittävä polyesterirakenne yhdistettynä pehmeään sisävuoriin antaa miellyttävän tuntuman ihoa vasten.

Ryhdikäs ja upea ruskea Aktiv SoftShell takki ei jätä pulaan! Tämä takki suojaa ulkoillessa oivallisesti tuulelta ja tuiskulta kun syksy esittää huonointa materiaaliaan.

TAKKI TEKNISESTI
Takin korkea pystykauluksen reuna on pyöristetty ehkäisemään hankaumia. Edessä vahva kaksisuuntainen musta vetoketju.

Takin ulkopuolella on 2 taskua alhaalla. Molemmat (2) alataskut voidaan sulkea vetoketjuilla. Sisäpuolella vasemmalla vetoketjulla sulkeutuva povitasku.

Takkia voidaan kiristää pikakiristimien avulla alahelmasta. Takin hihansuut kiristyvät Velcro tarranauhojen avulla jotka estävät mahdollisen kasvillisuuden hihaan nousun nelinkontin edetessä.

TAKIN RAKENNE
Aktiv SoftShell takki on valmistettu 3-kerrosrakennetta hyödyntäen: 1 kerros on 94% Polyesteriä, 2 kerros on hengittävä sekä joustava 6% Spandex. Sisävuori on pehmeää 100% Polyesteriä.

* Hengittävä sekä vedenpitävä pehmeä SoftShell takki joka ei hierrä matkaa taittavaa kulkijaa
* Hengittävä polyesteri rakenne
* 10000mm vedenpitävyys
* Tuulenpitävä ja lämmin ulkoasu
* Kosteutta pitävät mustat vetoketjut
* Voidaan kiristää pikakiristimien avulla alahelmasta
* Ei ryppyyntyvä ja miellyttävän pehmeä ihoa vasten
* Pyöristetty kaulus, ei hierrä kaulaa
* Koot: M,  XL ja XXL
* Väri: Ruskea (kuvassa)
* Paino: esim XL koon takki 766gr
* Normi 3kk takuu materiaali tai valmistusvirheille
Koot:
Takki sopii laajalle skaalalle suomalaista miestä/naista/nuorisoa. Seuraavassa muutama suuntaa antava vinkki eri kaliibereille:
Valitse (M), mikäli olet 65-85kg
Valitse (XL), mikäli olet 95-105kg

Mainittakoon että tuotekuvan mannekiini on kaliiberia 182cm / 96kg. Päällä L koon takki.

Huolto ja peseminen:
* Konepestävä max +40C vedessä
* Älä käytä valkaisuainetta
* Ei kemiallinen pesu
* Ei kuivausrumpu
* Ei silitysrautaa

Vahvakin kangas repee siinä kun muutkin eli tartuntoja kannattaa aina varoa. Tämä asu ei ole palomiehen työasu joten notskilla ollessa kipinöitä kannattaa myös pitää silmällä.

Lisätiedot

KOKO

M, L, XL, XXL

Katso myös…