SoftShell takki vihreä, Mission For High (M, L tai XL)

Mission For High SoftShell takki on ulkona harrastavan ikiliikkujan päivän pelastaja. Se sopii kaikille arjen sankareille aamusta iltaan neljänä vuodenaikana. Ryhdikäs ja upea vihreä Mission For High SoftShell takki ei jätä pulaan! Tämä takki suojaa ulkoillessa oivallisesti tuulelta ja tuiskulta kun syksy esittää huonointa materiaaliaan.

Kuvaus

Mission For High SoftShell takki on ulkona harrastavan ikiliikkujan päivän pelastaja. Se sopii kaikille arjen sankareille aamusta iltaan neljänä vuodenaikana.

Ryhdikäs ja upea vihreä Mission For High SoftShell takki ei jätä pulaan! Tämä takki suojaa ulkoillessa oivallisesti tuulelta ja tuiskulta kun syksy esittää huonointa materiaaliaan.

Mission For High SoftShell takki on tuulen- ja vedenpitävä (10000mm vedenpitävyys) sekä miellyttävän lämmin ulkoasu. SoftShell takin hengittävä polyesterirakenne yhdistettynä pehmeään sisävuoriin antaa miellyttävän tuntuman ihoa vasten.

TAKKI TEKNISESTI
Takin korkea pystykauluksen reuna on pyöristetty ehkäisemään hankaumia. Edessä vahva kaksisuuntainen kosteutta pitävä myrskyvetoketju.

Takin ulkopuolella on 5 taskua: Etupuolella on 3 joista molemmat (2) alataskut voidaan sulkea myrskyvetoketjuilla. Oikeanpuoleinen rintatasku voidaan sulkea myrskyvetoketjulla. Vasen hihatasku ja oikea hihatasku sulkeutuvat myrskyvetoketjuilla

Takin molempien kainaloden alla myrskyvetoketjut jotka avaamalla voidaan tuulettaa enimmät höyryt ulos mikäli toiminta kiihtyy hikoilun puolelle.

Takkia voidaan kiristää pikakiristimien avulla alahelmasta. Takin hihansuut kiristyvät Velcro tarranauhojen avulla jotka estävät mahdollisen kasvillisuuden hihaan nousun nelinkontin edetessä. Molemmat takin kyynärpäät ovat vahvistetut vahvikkeilla.

TAKIN RAKENNE
Mission For High SoftShell takki on valmistettu nerokasta 3-kerrosrakennetta hyödyntäen: 1 kerros on 60% Polyesteriä, 2 kerros on hengittävä 40% Elastaani. Sisävuori on pehmeää 100% Polyesteriä.

* Hengittävä sekä vedenpitävä pehmeä SoftShell takki joka ei hierrä matkaa taittavaa kulkijaa
* Hengittävä polyesteri rakenne
* 10000mm vedenpitävyys
* Tuulenpitävä ja lämmin ulkoasu
* Kosteutta pitävät mustat myrskyvetoketjut
* Voidaan kiristää pikakiristimien avulla alahelmasta
* Ei ryppyyntyvä ja miellyttävän pehmeä ihoa vasten
* Pyöristetty kaulus, ei hierrä kaulaa
* Koot: M, L ja XL
* Väri: Vihreä / Musta (kuvassa)
* Paino: esim L koon takki 833gr
* Normi 3kk takuu materiaali tai valmistusvirheille
Koot:
Takki sopii laajalle skaalalle suomalaista miestä/naista/nuorisoa. Seuraavassa muutama suuntaa antava vinkki eri kaliibereille:
Valitse (M), mikäli olet 65-85kg
Valitse (L), mikäli olet 85-95kg
Valitse (XL), mikäli olet 95-105kg

Mainittakoon että tuotekuvan mannekiini on kaliiberia 182cm / 96kg. Päällä L koon takki.

Huolto ja peseminen:
* Konepestävä max +40C vedessä
* Älä käytä valkaisuainetta
* Ei kemiallinen pesu
* Ei kuivausrumpu
* Ei silitysrautaa

Vahvakin kangas repee siinä kun muutkin eli tartuntoja kannattaa aina varoa. Tämä asu ei ole palomiehen työasu joten notskilla ollessa kipinöitä kannattaa myös pitää silmällä.

Lisätiedot

KOKO

M, L, XL

Katso myös…