SpyPoint Link-Evo 4G 12MP lähettävä riistakamera

SpyPoint Link-Evo on kompakti pakkaus riistan kuvaukseen! Link-Evo lähettävä riistakamera on suunniteltu kattamaan monipuolisen riistan kuvauksen maastossa. Kuvien lähetys tapahtuu nopealla 4G vauhdilla jolloin tieto kohteesta on saatavilla ripeästi oman matkapuhelimen näytöllä.

tuotetunnus (SKU) 90-201 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , Valmistaja:

Kuvaus

 

SpyPoint riistakamerat on suunniteltu ja valmistettu vuosien kokemuksella erityisesti Kanadan karuihin olosuhteisiin. SpyPoint riistakamerat tunnetaankin maailmanlaajuisesti innovaatioista sekä premium laadusta, josta osoituksena tehdas myöntää kameroille 2 vuoden takuun.
SpyPoint riistakamerat valmistaa riistakameroihin erikoistunut Kanadalainen perheyritys, GG Telecom. Laadukkaiden SpyPoint riistakameroiden maailmanvalloitus on jatkunut jo aina vuodesta 2004 alkaen ja niitä myydään jo 45 maassa ja yli 5000 liikkeessä.

SpyPoint Link-Evo 4G 12MP lähettävä riistakamera

SpyPoint Link-Evo on kompakti pakkaus riistan kuvaukseen! Link-Evo lähettävä riistakamera on suunniteltu kattamaan monipuolisen riistan kuvauksen maastossa. Kuvien lähetys tapahtuu nopealla 4G vauhdilla jolloin tieto kohteesta on saatavilla ripeästi oman matkapuhelimen näytöllä.

SpyPoint Link-Evo riistakamera lähettää kuvat SpyPoint Link APPsiin, joka on ladattavissa ilmaiseksi Android puhelimeen TÄSTÄ ja iOS puhelimeen TÄSTÄ. Kameran kaikki asetukset valitaan ja tallennetaan SpyPoint Link APPin avulla ja siitä löytyy suomenkieli. Lähetyt kuvat saapuvat omaan matkapuhelimeen ja näet kuvat omassa albumissa SpyPoint Link APPin avulla pilvestä.

SpyPoint Link APPsi on varustettu patentoidulla Buck Tracker havainnolla, jolloin se näyttää vain ne kuvat joissa näkyy sarvipäitä!

SpyPoint Link-Evo on helppo ottaa käyttöön, sillä kameran sisälle on tehdasasennettu Multiroam SIM kortti. Multiroam SIM valitsee aina parhaan alueella vallitsevan operaattorin kuuluvuuden. Tehtaalla kameran sisään esiasennettu SIM kortti mahdollistaa kameran aktivoimisen nopeasti ilman operaattoriasetusten syöttämisen tuskaa.

Kuukaudessa voit lähettää 100kpl kuvia ilmaiseksi tehtaan piikkiin. 100kpl ilmaisen kuvapaketin avulla voit hoitaa riistakuvauksen ilman kuukausimaksua operaattorille! Mikäli 100kpl ilmainen kuvapaketti tulee käytetyksi ja haluat jatkaa kuvausta isommalla kuvapaketilla, voit valita isomman vuosikuvapaketin seuraavasti: 250kpl Basic (4€/kk), 1000kpl Standard (7€/kk), Rajaton Premium (10€/kk). Vuositilaus tai kuukausi kuvapaketti ostetaan SpyPoint Link APPsin avulla. Hinnasto ohessa kuvaliitteenä.

SpyPoint Link-Evo riistakamera kuvaa päiväkuvat ja videot normaalisti värillisinä. Yökuvat ja videot laite kuvaa mustavalkoisina tehokkaan 42 ledisen salaman avulla. Low Glow salaman valotuksen kantama jopa n 20m saakka!

SpyPoint Link-Evo on varstettu nopeasti reagoivalla PIR liiketunnistimella. Laukaisuvaste on vain 0.3 sekuntia jonka ansiosta kuvaat kohteet aiempaa nopeammin. MultiZone PIR liiketunnistin levittyy 5 viuhkana havaiten ihmisen jopa n 18m saakka!

SpyPoint Link-Evo kuluttaa vain vähän virtaa sillä se ottaa vastaan pilven kautta uudet asetukset vastaan samalla kun se lataa uuden kuvan pilveen. Uudet asetukset kameraan päivittyvät siis samalla kertaa kun kuva pilveen lähetettiin jolloin virtaa ei kulu etäohjaustoiminnon jatkuvaan ylläpitoon.

Tuotteella on 2 vuoden (24kk) takuu valmistus- tai materiaalivirheille. Tuote CE ja RoHS hyväksytty.

Katso kameran käyttöönotto ja aktivointi video TÄSTÄ

* 12MP kuvaresoluutio
* Tehokas 42 ledinen Low Glow salama yökuvaukseen
* Salaman kantama jopa n 20m saakka
* Lähettää värilliset päiväkuvat ja mustavalkoiset yökuvat
* Kuvausaikaleima kuvan alalaidassa: päivä, kellonaika, lämpötila, kuun kierto
* Lämpötilanäyttö: Celsius (C) tai Fahrenheit (F)
* Monikuvaus: 1, 2 kuvaa
* 7 päivän viikkoajastus asetus
* PIR liiketunnistimen nopea laukaisuvaste: 0.3sek
* Video: 720P HD
* Videon pituus: 10sek – 90sek
* Kuva + Video moodi
* Jopa 4G lähetysnopeus (HSPA+)
* Tehdasasennettu Multiroam SIM kortti kameran sisällä
* Ilmainen Suomenkielinen SpyPoint Link APPsi Android ja iOS matkapuhelimeen
* Kuvien katselu ja asetusten vaihto sekä mahdollisen kuvapaketin hankinta SpyPoint Link APPsin avulla
* SD Muistikortin tuki: 1GB – 32GB (ei mukana)
* Paristot: 8kpl 1.5V AA alkaliparistot (ei mukana)
* 12V virtaportti: ulkoisen 12V akun kytkentää varten esim talvikäyttö
* Käyttölämpötila: -20°C …. +50°C
* Kamerakierre kiinnitys kameran alapuolella
* Säänkestävä rakenne, IP54 luokitus (ei upotusta nesteeseen)
* Oliivi ulkokuoren väritys (kuvassa)
* Toimitussisältö: 1kpl kamera, 1kpl antenni, 1kpl puukiinnitysvyö, Suomenkielinen käyttöohje, tehdasasennettu SIM kortti

Katso myös…