SpyPoint Link-S LTE (4G) 12MP lähettävä riistakamera

SpyPoint Link-S on riistakuvaukseen suunniteltu tehopakkaus! Link-S lähettävä riistakamera on varustettu ulkoisella aurinkopaneeliakulla jonka ansiosta kameran virta-asiat pysyvät luonnollisesti kunnossa. Kuvien lähetys tapahtuu nopealla LTE (4G) robotilla jolloin tieto kohteesta on saatavilla ripeästi oman matkapuhelimen näytöllä. Nopea kuvanlähetys on aina etu myös vähäisempänä virrankulutuksena!

tuotetunnus (SKU) 90-202 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , Valmistaja:

Kuvaus

 

SpyPoint riistakamerat on suunniteltu ja valmistettu vuosien kokemuksella erityisesti Kanadan karuihin olosuhteisiin. SpyPoint riistakamerat tunnetaankin maailmanlaajuisesti innovaatioista sekä premium laadusta, josta osoituksena tehdas myöntää kameroille 2 vuoden takuun. SpyPoint riistakamerat valmistaa riistakameroihin erikoistunut Kanadalainen perheyritys, GG Telecom. Laadukkaiden SpyPoint riistakameroiden maailmanvalloitus on jatkunut jo aina vuodesta 2004 alkaen ja niitä myydään jo 45 maassa ja yli 5000 liikkeessä.

SpyPoint Link-S LTE (4G) 12MP lähettävä riistakamera

SpyPoint Link-S on riistakuvaukseen suunniteltu tehopakkaus! Link-S lähettävä riistakamera on varustettu ulkoisella aurinkopaneeliakulla jonka ansiosta kameran virta-asiat pysyvät luonnollisesti kunnossa. Patentoitu aurinkopaneeli lataa sisäistä akkukennostoa vähäiselläkin päivänvalolla. Aurinkopaneeliakun voi ladata kotona ennen maastoon vientiä mukana tulevan USB-latausjohdon avulla (ensilataus). Kameran toiminta-aikaa pidentää entisestään kun kameraan lisätään 8kpl AA 1.5V alkaliparistot sisään.

Kuvien lähetys tapahtuu nopealla LTE (4G) robotilla jolloin tieto kohteesta on saatavilla ripeästi oman matkapuhelimen näytöllä. Nopea kuvanlähetys on aina etu myös vähäisempänä virrankulutuksena.

SpyPoint Link-S riistakamera lähettää kuvat SpyPoint Link APPsiin, joka on ladattavissa ilmaiseksi Android puhelimeen TÄSTÄ ja iOS puhelimeen TÄSTÄ. Kameran kaikki asetukset valitaan ja tallennetaan SpyPoint Link APPin avulla ja siitä löytyy suomenkieli. Lähetyt kuvat saapuvat omaan matkapuhelimeen ja näet kuvat omassa albumissa SpyPoint Link APPin avulla pilvestä.

SpyPoint Link APPsi on varustettu patentoidulla Buck Tracker havainnolla, jolloin se näyttää vain ne kuvat joissa näkyy sarvipäitä!

SpyPoint Link-S on helppo ottaa käyttöön, sillä kameran sisälle on tehdasasennettu Multiroam SIM kortti. Multiroam SIM valitsee aina parhaan alueella vallitsevan operaattorin kuuluvuuden. Tehtaalla kameran sisään esiasennettu SIM kortti mahdollistaa kameran aktivoimisen nopeasti ilman operaattoriasetusten syöttämisen tuskaa.
Kuukaudessa voit lähettää 100kpl kuvia ilmaiseksi tehtaan piikkiin. 100kpl ilmaisen kuvapaketin avulla voit hoitaa riistakuvauksen ilman kuukausimaksua operaattorille! Mikäli 100kpl ilmainen kuvapaketti tulee käytetyksi ja haluat jatkaa kuvausta isommalla kuvapaketilla, voit valita isomman vuosikuvapaketin seuraavasti: 250kpl Basic (4€/kk), 1000kpl Standard (7€/kk), Rajaton Premium (10€/kk). Vuositilaus tai kuukausi kuvapaketti ostetaan SpyPoint Link APPsin avulla. Hinnasto ohessa kuvaliitteenä.

SpyPoint Link-S riistakamera kuvaa päiväkuvat ja videot normaalisti värillisinä. Yökuvat ja videot laite kuvaa mustavalkoisina tehokkaan 42 ledisen salaman avulla. Low Glow salaman valotuksen kantama jopa n 25m saakka!

SpyPoint Link-S on varstettu markkinoiden nopeimmin reagoivalla PIR liiketunnistimella. Laukaisuvaste on vain 0.07 sekuntia jonka ansiosta kuvaat kohteet aiempaa nopeammin. MultiZone PIR liiketunnistin levittyy 5 viuhkana havaiten ihmisen jopa n 20m saakka!

SpyPoint Link-S kuluttaa vain vähän virtaa sillä se ottaa vastaan pilven kautta uudet asetukset vastaan samalla kun se lataa uuden kuvan pilveen. Uudet asetukset kameraan päivittyvät siis samalla kertaa kun kuva pilveen lähetettiin jolloin virtaa ei kulu etäohjaustoiminnon jatkuvaan ylläpitoon.

Tuotteella on 2 vuoden (24kk) takuu valmistus- tai materiaalivirheille. Tuote CE ja RoHS hyväksytty.

Katso kameran esittelyvideo TÄSTÄ

* 12MP kuvaresoluutio
* Tehokas 42 ledinen Super Low Glow salama yökuvaukseen
* Salaman kantama jopa n 25m saakka
* Patentoitu aurinkopaneeliakku pidempään toiminta-aikaan
* Lähettää värilliset päiväkuvat ja mustavalkoiset yökuvat
* Kuvausaikaleima kuvan alalaidassa: päivä, kellonaika, lämpötila, kuun kierto
* Lämpötilanäyttö: Celsius (C) tai Fahrenheit (F)
* Monikuvaus: 1, 2, 3 kuvaa
* 7 päivän viikkoajastus asetus
* PIR liiketunnistimen nopea laukaisuvaste: 0.07sek
* Video: 720P HD + Audio ääni
* Videon pituus: 10sek – 90sek
* Kuva + Video moodi
* 2″ LCD näyttö kamerassa (kuvien katselu + ohjelmointi)
* LTE 4G lähetysnopeus (LTE robotti)
* Tehdasasennettu Multiroam SIM kortti kameran sisällä
* Ilmainen Suomenkielinen SpyPoint Link APPsi Android ja iOS matkapuhelimeen
* Kuvien katselu ja asetusten vaihto sekä mahdollisen kuvapaketin hankinta SpyPoint Link APPsin avulla
* SD Muistikortin tuki: 1GB – 32GB (ei mukana)
* Paristot: 8kpl 1.5V AA alkaliparistot (ei mukana)
* 12V virtaportti: Sisäisen akun lataus mukana tulevan USB latauskaapelin avulla
* Käyttölämpötila: -20°C …. +50°C
* Kamerakierre kiinnitys kameran alapuolella
* Säänkestävä rakenne, IP54 luokitus (ei upotusta nesteeseen)
* Digital Camo ulkokuoren väritys (kuvassa)
* Toimitussisältö: 1kpl kamera, 1kpl antenni, 1kpl puukiinnitysvyö, 1kpl USB latausjohto, Suomenkielinen käyttöohje, tehdasasennettu SIM kortti

Katso myös…