Svetari korkealla vetoketju kauluksella, BW

Lämmin svetari korkealla vetoketju kauluksella ei jätä kylmäksi! Lämmön takaa ulkopuolen paksu puhdas 80% puuvilla ja sisäpuolen pehmeä 20% fleece polyesteri.

Kuvaus

Lämmin svetari korkealla vetoketju kauluksella ei jätä kylmäksi! Lämmön takaa ulkopuolen paksu puhdas 80% puuvilla ja sisäpuolen pehmeä 20% fleece polyesteri.

BW svetarissa on vetoketjulla ylös saakka suljettava korkea ja taitettava kaulus joka suojaa tuulelta ja kylmältä erinomaisesti. Sisäpuolella on fleecepintainen hyvin hengittävä pehmeä pinta joka tuntuu miellyttävältä suoraan ihoa vasten.

Trendikäs alaosan leikkaus mahdollistaa housujen päällä käytön jolloin se laskeutuu pitkälle alaselän ylitse. Suojaamaton alaselkä on usein ikävästi paljaana kun toimitaan maastossa kyykyssä esim. makkaratulilla nuotiolla. Tällöin kylmä viima pääsee helposti puremaan alaselkään ja pehvaan. BW svetari peittää pitkälle pehvan päälle niin ettei ”rekkamiehen hymy” vilahda alaskyykätessä aiheuttaen tarpeetonta pahennusta ympäristössä!

Molemmissa hihansuissa on elastinen kiristys joilla hihansuut kiristyvät.

* Lämmin svetari korkealla vetoketju kauluksella
* Pehmeä fleecepintainen sisäpuoli tuntuu miellyttävältä ihoa vasten
* Materiaali: 80% Puuvilla ja 20% Polyesteri
* Äänetön materiaali
* Ei ryppyyntyvä ja pehmeä asun pinta
* Pyöristetty kaulus, ei hierrä kaulaa
* Koot: M (6), L (8) ja XL (10)
* Oliivin vihreä väri (kuvassa)
* Normi 3kk takuu materiaali tai valmistusvirheille

Koot:
Paita sopii laajalle skaalalle suomalaista miestä. Seuraavassa muutama suuntaa antava vinkki eri kaliibereille:
Valitse M (6), mikäli olet 75-85kg
Valitse L (8), mikäli olet 85-95kg
Valitse XL (10), mikäli olet 95-105kg

Kuvan keijukainen (96kg/182cm) on sonnustautunut XL koon svetariin.

Huolto ja peseminen:
* Konepestävä max +30C vedessä
* Pestävä erikseen
* Älä käytä valkaisuainetta
* Ei kemiallinen pesu
* Ei kuivausrumpu
* Saa silittää silitysraudalla

Vahvakin kangas repee siinä kun muutkin eli tartuntoja kannattaa aina varoa. Tämä asu ei ole palomiehen työasu joten notskilla ollessa kipinöitä kannattaa myös pitää silmällä.

Lisätiedot

KOKO

M(6), L(8), XL(10)

Katso myös…

  • Tyylikkäällä Lite Olive metsästyspuvulla erotut eduksesi myös vapaa-ajalla. Tämä miellyttävän tuntuinen jahtipuku sopii muillekin ulkonaliikkujille kuin metsästäjille! Lite Olive metsästyspuku on superkevyt ja hiljainen matkakumppani. Aktiivisesti hengittävät kaksikerros materiaalit lisäävät sen käyttömukavuutta ja puku on suunniteltu neljän vuodenajan käyttöön. SAATAVANA ERI VAIHTOEHTONA JA YHDISTELMÄNÄ TARPEEN MUKAAN: 1) TAKKI + HOUSUT (129€) 2) TAKKI (75€) 3)…

  • Maastoon tehdyllä Lite Camo metsästystakilla naamioidut maastoon tehokkaasti. Tämä miellyttävän tuntuinen takki sopii muillekin ulkonaliikkujille kuin metsästäjille!