Talvisaappaat, Mil-Tec Snow Boots Tundra

Kun pakkanen paukkuu toden teolla, Tundra talvisaappaat pitää talvisen kulkijan lämpinä! Mil-Tec Snow Boots Tundra talvisaappaat ovat varustettu erityisellä irrotettavalla lämpöä säätelevällä Thinsulate™ sisävuorikengällä! Ne pitävät jalan sekä varpaat lämpiminä paukkupakkasilla edettäessä.

tuotetunnus (SKU) 80-097 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kun pakkanen paukkuu, Tundra talvisaappaat pitää talvisen kulkijan lämpinä!

Mil-Tec Snow Boots Tundra talvisaappaat ovat varustettu erityisellä irrotettavalla lämpöä säätelevällä Thinsulate™ sisävuorikengällä! Ne pitävät jalan sekä varpaat lämpiminä paukkupakkasilla edettäessä.

Kun saavutaan kohteeseen, Thinsulate™ sisävuorikengät toimivat tarvittaessa paksuina sisätossuina mikäli majapaikka on ollut kylmillään ja se pitää ensin lämmittää.

Mil-Tec Snow Boots Tundra talvisaappaiden jalkaterä on paksua mustaa kumia kantapäähän saakka. Tämä alaosan alue on kumisaappaan tavoin vedenpitävä. Nahkainen korkea (26cm) varsiosa ja varren yläosa on pehmustettu hiertymien estämiseksi. Nauhojen avulla voi helposti päättää miten tiukan kengän varren haluaa olevan. Säädettävyys mahdollistaa että esim housunlahkeet mahtuvat tarvittaessa varren sisään.

Mil-Tec Snow Boots Tundra talvisaappaiden kulutuskestävä pohjan massiivinen urakuviointi antaa pitävän otteen maastossa jakaen riittävästi pitoa. Pohjan profilii sopii maasto- ja katukäyttöön.

Mil-Tec Snow Boots Tundra talvisaappaiden molemmissa kantapäissä on olake, joiden taakse on hyvä vetää suksisiteen kiristysremmi. 8mm ulkoneva ja 75mm leveä olake pitää siteen remmen paikoillaan hiihtäessä. Olake toimii myös erinomaisena työntötukena kun kenkä otetaan pois jalasta toisen kengän avulla.

Mil-Tec Snow Boots Tundra talvisaappaiden molempien varsien yläosassa on vedin josta kenkää on hyvä vetää jalkaan etusormella.

Mil-Tec Snow Boots Tundra talvisaappaat sopivat kaikkeen talviseen ulkoilmailuun esim moottorikelkkailuun, lumikenkäilyyn, hiihtoon, pilkkimiseen.

* Talvisaappaat Thinsulate™ sisävuorikengällä
* Pitävät jalan ja varpaat lämpiminä
* Vedenpitävä kuminen alaosa
* Paksu kumipohja
* Massiivinen ja pitävä urakuviointi
* Korkea (26cm) nahkainen varsi
* Varren yläosa pehmustettu hiertymien estämiseksi
* Molemmissa kantapäissä olake hiihtosidettä varten ja kengän poistamisen helpottamiseen
* Kantapää olakkeen koko: ulkonema 8mm / leveys 75mm
* Varsien yläpäässä vedin josta voidaan vetää kenkää kun se laitetaan jalkaan
* Pikanauhoitus
* Nauhojen kiristyslenkit metallia
* Kengän paino vuorin kanssa: 1095gr. (koko 41)
* Optimaalinen käyttölämpötila-alue: -35°C …. +25°C
* EU kokovalikoima (40 – 46)
* Takuu valmistus tai materiaalivirheille ½ vuotta, sisävuorikenkä & nauhat 3kk
* Väri: Musta (kuvassa)
* Mukana: Thinsulate™ sisävuorikengät, mustat Polyester nauhat

Lisätiedot

KOKO

40(7), 41(8), 42(9), 43(10), 44(11), 45(12), 46(13)

Katso myös…

  • Lämpöpohjalliset, ThermaCELL™

    149,90  139,00 

    ThermaCELL™ lämpöpohjalliset luovuttavat lämpöä ja mukavuutta! ThermaCELL™ lämpöpohjalliset ovat erittäin hyvät kaikessa talviulkoilussa jossa jalkoja ei liikuteta vaan ne pääsevät kylmettymään paikoillaan esim pilkillä, moottorikelkkaillessa, kytiskopilla, rallipolun varrella jne. ThermaCELL™ lämpöpohjalliset ovat suunniteltu pitämään jalat lämpinä (ei polttavan kuumina) hikoilun ja paleltumisen estämiseksi. Pohjallisten sisään rakennetut akut tarjoavat lämpöä jaloillesi jopa viiden tunnin ajan.

  • Tämä on huippu kun tarvitaan kerrospukeutumiseen lämmikettä tai vilukissoille oloasuksi kotiin! ThermoFleece on kerrospukeutumisen aatelia kaikkeen ulkona liittyvään harrastamiseen liittyen.

  • Mikäli villasukkia kutova mummo on lakossa tai kutoo sukkaa jo pilven reunalla, ei hätää! Äitisi ei tarvitse villasukkien takia Marttakerhoon liittyä. Todella lämpimät Norweger villasukat ovat hyvä valinta estämään varpaiden palelemisen ja kuivana pysymisen. Norweger villasukat ovat kudottu 50% Villasta, 30% Polyakryylistä ja 20% Polyamidista.