Taskumatti, Saksanhirvi 175ml

Nestetasapaino on tärkeä ja huomionarvoinen asia myös harrastusten lomassa. Joku saattaa jahdin yhteydessä mainita kaatoryypyt, pienet pisarat ja elitistinen golffarikin tuntee bogipullon.

tuotetunnus (SKU) 21-012 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ihminen on enemmän tai vähemmän nestepitoinen tapaus.

Wikipedia (4/2014) määrittelee meidät leikkisästi näin:’Ihminen on monisoluinen aitotumallinen eliö, joka koostuu noin 100 biljoonasta solusta ja noin 70-prosenttisesti vedestä.’

Nestetasapaino on siis tärkeätä ja huomionarvoinen asia myös harrastusten lomassa. Joku saattaa jahdin yhteydessä mainita kaatoryypyt, pienet pisarat ja elitistinen golffarikin tuntee bogipullon.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettuun hirvikuvioituun taskumattiin mahtuu kerrallaan n. 175ml juhlajuomaa. Taskumatin täyttöä helpottaa mukana tuleva pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaatosuppilo.

Taskumatissa on kierrettävä korkki joten juoman henki pysyy paremmin pullossa. Korkki on kiinni rungossa pidikkeen avulla joka ehkäisee korkin häviämistä juhlahumussa.

Mikäli ajattelit antaa hirviaiheisen taskumatin ystävällesi merkkipäivälahjana, muista täyttää se ennen luovutusta. Tyhjiä pulloja ei ole kiva saada lahjaksi.

Käytä aina harkintaa missä ja kenen seurassa mattia vilauttelet.

* 175ml taskumatti
* Koristeltu hirvikuviolla
* Muoto uppoo povitaskuun hyvin
* Valmistettu ruostumattomasta teräksestä
* Kiiltävä teräspinta
* Kierrekorkki joka pysyy pidikkeen avulla rungossa kiinni
* Omapaino tyhjänä: 126gr.
* Valmistettu Englannissa (Sheffield)

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.

Katso myös…