TEHOMASTO 70CM LÄHETTÄVÄÄN RIISTAKAMERAAN, UOVISION

Uovision tehomasto on 70cm pituinen mastoantenni jonka avulla saat parannettua lähettävän riistakameran kentän voimakkuutta uudelle tasolle.

Kuvaus

Uovision tehomasto on 70cm pituinen mastoantenni jonka avulla saat parannettua lähettävän riistakameran kentän voimakkuutta uudelle tasolle.

Uovision mastoantenni parantaa lähettävän riistakameran kuuluvuutta erityisesti haastavissa maasto-olosuhteissa, missä teleoperaattoreiden kentät ovat heikot.

Tehomaston avulla voit parantaa lähettävän riistakameran lähetysvarmuutta ja kentässä pysymistä. Huonossa kentässä riistakamera hakee verkkoa tiheämmin ja kuluttaa enemmän paristoja.

Uovision tehomasto on tarkkaan viritetty suomen GSM/GPRS/2G matkapuhelinverkon taajuuksia tukien: 824~960 / 1710~2100 MHz.

Uovision tehomasto on yhteensopiva kaikkien yleisimpien markkinoilla olevien lähettävien riistakameroiden kanssa esim Uovision, Scout Guard, Boly Guard, Ltl Acorn, Star Hunter, NITEforce.

Uovision tehomasto taipuu antennimaston juuressa olevan saranoinnin avulla sivuttain aina 90° kulmaan saakka. Tehomasto pyörii 360° akselinsa ympäri.

Saranoinnin ja pyörivän ominaisuuden ansiosta tehomastolla varustettu kamera voidaan sijoittaa tiukkaankin paikkaan ilman että mahdollinen yläpuolella oleva pinta muodostuu esteeksi.

Myös mahdollinen antennin suuntaus onnistuu helposti pyörivän ja taipuvan saranoinnin ansiosta.

Mikäli kohdealue on tuulinen ja antenni taipuu saranastaan sivuasentoon, niin tuolloin antennin voi tukea puunrunkoa vasten toisella kameran puukiinnitysvyöllä (saatavissa erikseen).

Musta mattapintainen Uovision 70cm tehomasto painaa ainoastaan 81gr.

* Lähettävän riistakameran tehomasto
* Laadukas antenni lisää kuuluvuutta
* Tarkkaan viritetty mastoantenni
* Uniikki saranointi maston juuressa
* Saranoinnin ansiosta taipuu 90° kulmaan
* Saranointimekanismi pyörii 360° akselinsa ympäri
* Pituus: 70cm
* Paino: 81gr
* Tehonkesto: 50W
* Impedanssi:50Ω
* Väri: Musta (kuvassa)
* Yhteensopiva lähes kaikkien yeisimpien lähettävien ja etäohjattavien riistakameroiden kanssa

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.

Katso myös…

  • Riistakamera verkkovirtalähde 6V mahdollistaa riistakameran liittämisen verkkovirtaan. Riistakameran verkkovirtalähde on yhteensopiva lähes kaikkien ei-lähettävien riistakameroiden, lähettävien riistakameroiden ja etäohjattavien riistakameroiden kanssa. HUOM! Erikoispitkä 2,5 metrin johto!

  • Uovision riistakameran kiinnitysvyö korvaa vanhan tai kuluneen riistakameran kiinnitysvyön. Uovision kiinnitysvyössä on pikalukko jonka avulla kameran kiinnitys eripaksuisen puunrungon ympäri on helppoa. Valmistettu säänkestävästä nailonista.

  • Riistakamera seinäkiinnike Uovision riistakamera seinäkiinnike mahdollistaa riista- ja valvontakameran kiinnityksen seinään tai muuhun suoraan pintaan. Uovision seinäkiinnike on yhteensopiva kaikkien riista- ja valvontakameroiden kanssa, joissa on pohjassa kiinnityskierteet. Jämäkkä Uovision seinäkiinnike on erityisen hyödyllinen kun riistakameraa käytetään valvontakamerana ja se halutaan kiinnittää kiinteistön tai kohteen seinään.