TOP GUN ammuntasimulaattori

TOP GUN Ammuntasimulaattorin avulla voit helposti harjoitella ammuntaa milloin ja missä vain!

TOP GUN:lla säästät aikaa, rahaa ja panoksia harjoittelemalla omalla aseellasi (kivääri, pistooli) omassa kotona tai vaikka toimistossa silloin kun siltä tuntuu.

tuotetunnus (SKU) 106-001 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

TOP GUN Ammuntasimulaattorin avulla voit helposti harjoitella ammuntaa milloin ja missä vain!

TOP GUN:lla säästät aikaa, rahaa ja panoksia harjoittelemalla omalla aseellasi (kivääri, pistooli) omassa kotona tai vaikka toimistossa silloin kun siltä tuntuu. Yksinkertainen ja tehokas apuväline omien ampumataitojesi harjoittamiseen sekä kehittämiseen.

TOP GUN ammuntasimulaattori on huipputarkka, virhemarginaali on maksimissaan vain 1mm / 10metrin etäisyydellä. Optinen pää asennetaan oman aseen piipun päähän mukana tulevan adapterin avulla ja ammutaan harjoituslaukaus (ilman panosta) maalitauluun. Näet omalta tietokoneen näytöltä heti jälkeenpäin: tähtäyskuvion, laukaisukohdan ja lopullisen osumakohdan. Valinnaisia harjoittelumoodeja ovat tarkkuus-, tähtäys- ja nopeusammunta.

TOP GUN ammuntasimulaattori on yhteensopiva kattavan kaliberivalikoiman kanssa aina ilmakosta isoihin kiväärikalibereihin saakka: .177, .22, .222, .233, .25, 6mm, 5.56mm, 7.62mm, .308, 30-06, .357, 9mm, .40, .41, 10mm, .44, .45 ja .50 kaliberit. Koko setti on erittäin kompakti kuljettaa mukana ja se ei vie paljon tilaa. Piippuun laitettava kevyt ja matalaprofiilinen optinen pää ei tee aseestasi ”etuvetoista”.

TOP GUN ammuntasimulaattorin mukana tulee optinen pää, kaliberiadapterit, optinen tauluntausta, ohjelmisto tietokoneeseen, taulut. Ohjelmistolla voidaan tulostaa myös erilaisia lisätauluja. Ohjelmisto soveltuu Windows pohjaisiin käyttöjärjestelmiin: Windows 2000, Vista, XP, Win7, Win8, Win10.

* Helppokäyttöinen ammuntasimulaattori
* TOP GUN on täydellinen setti harjoitteluun
* Huipputarkka: 1mm virhemarginaali / 10m
* Kevyt ja matalaprofiilinen optinen pää
* Yhteensopiva useiden kalibereiden kanssa
* Ammuntamatkat 5 – 10m
* Paristo: 1kpl 9V (ei mukana)
* Säästät laitteen hinnan nopeasti harjoituspanosten hinnalla

Reviews

There are no reviews yet.

Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat jättää tuotearvion.