Ultra Ear ITC kuulolaite, Walker´s Game Ear

On tunnettu fakta että riistaeläimet kuulevat paremmin kuin me ihmiset! Voit helposti tasapainottaa tilannetta kuulevien Walker’s Ultra Ear ITC kuulolaitteiden avulla, jotka vahvistavat heikkoja ääniä hienovaraisesti jopa 30 desibeliä.

tuotetunnus (SKU) 20-007 Osastot: , Avainsana tuotteelle Valmistaja:

Kuvaus

On tunnettu fakta että riistaeläimet kuulevat paremmin kuin me ihmiset! Voit helposti tasapainottaa tilannetta kuulevien Walker’s Ultra Ear ITC kuulolaitteiden avulla, jotka vahvistavat heikkoja ääniä hienovaraisesti jopa 30 desibeliä. Nyt kuulet hiljaisetkin äänet todella kaukaa, joita normaalisti et tavallisella korvakuulolla kuule!

Kevyet ja pienet Ultra Ear ITC kuulolaitteet sopivat mukavasti molempiin korviin ja ne ovat miellyttävät pitää vaikka koko päivän.

Walker’s Ultra Ear ITC kuulolaitteissa on äänen voimakkuuden säätömahdollisuus molemmissa kuulolaitteissa. Ne soveltuvat myös mikäli oma tai läheisen kuulo on heikentynyt ikävaikutuksen myötä.

Ultra Ear ITC kuulolaite paketin mukana tulee 2kpl kuulolaitteita (yksi molempiin korviin), 4kpl paristoja sekä 4kpl ylimääräisiä varapehmusteita erikoon korvakäytäviin.

* Pienikokoiset, kevyet ja mukavat pitää
* Voimistaa heikkoja ääniä jopa 30dB
* Äänenvoimakkuuden säätö
* Paristot: 4kpl (mukana)
* Erikoon varapehmusteet 4kpl (mukana)
* Yhteispaino: 28gr.
* Ihonväri: Beige (kuvassa)

Katso myös…