VHF Puhelin, Wouxun KG-959 Orange Moose edition

Wouxun KG-959 Orange Moose VHF puhelin maksimi 6W lähetysteholla! Orange Moose edition setin mukana tulee kaikki maasto-olosuhteissa tarvittavat lisävarusteet: 50cm pituinen tehoantenni, korvanappimikrofoni, monofoni, latausasema, laturi, 2600mAh tehoakku vyöklipsillä ja rannenauha.

tuotetunnus (SKU) 130-049 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

Wouxun KG-959 Orange Moose edition VHF puhelin

MAXIMAALINEN 6W TEHO
Wouxun KG-959 Orange Moose VHF puhelin maksimi 6W lähetysteholla!

Wouxun KG-959 Orange Moose VHF puhelimen kantavuus ja kuuluvuus on äärimmäinen sen 6W lähetystehon ansiosta. Kantavuutta parantaa entisestään setin mukana tuleva Orange Moose edition 50cm pituinen tehoantenni!

TÄYDELLINEN ORANGE MOOSE EDITION VHF PUHELINSETTI
Wouxun KG-959 Orange Moose VHF puhelinsetti on täydellinen hirvenpyyntiin suunniteltu kokonaisuus. Orange Moose edition setin mukana tulee kaikki maasto-olosuhteissa tarvittavat lisävarusteet: 50cm pituinen tehoantenni, korvanappimikrofoni, monofoni, latausasema, laturi, 2600mAh tehoakku vyöklipsillä ja rannenauha.

SÄÄNKESTÄVÄ
Wouxun KG-959 Orange Moose VHF puhelin on valmistettu IP66 koteloinnilla. IP66 suoja ei syksyisen taivaan antia pelästy. Käyttölämpötilat jopa -20 °C … +40 °C

LUPAVAPAA VHF PUHELIN
Wouxun KG-959 Orange Moose VHF puhelin on lupavapaa. Lupavapaan VHF puhelimen avulla tiedät omalla passipaikallasi mitä maastossa tapahtuu ja miten tilanteet etenevät. Jahdin mielekkyys nousee uudelle tasolle ja enää ei tarvitse arvailla mitä jahdin aikana on ammuttu tai kaadettu. Hyvä yhteydenpito on ensiarvoisen tärkeä osa jahtia ja sen onnistumista!

Wouxun KG-959 Orange Moose VHF puhelin soveltuu erinomaisesti kaikenkattavaan harrastuskäyttöön esim. metsästys, kalastus, partio, tiepalvelu, autourheilu jne.

HELPPOKÄYTTÖINEN
Wouxun KG-959 Orange Moose VHF puhelin on helppokäyttöinen. Siinä on oma kanavavalitsin yleisimmille VHF kanaville (1-16) sekä erillinen äänenvoimakkuuden säädin josta laite myös käynnistyy ja sammuu. Helppoa!

Kaikki Wouxun VHF radiopuhelimet ovat CE hyväksyttyjä ja ne täyttävät myös ISO9001 sekä RoHS laatustandardit. Tuotteen takuu valmistus- tai materiaalivirheille on 1 vuosi (12kk).

Wouxun KG-959 ominaisuudet:
* 6W maksimaalinen lähetysteho
* 16 esiohjelmoitua kanavaa (kanavien maksimimäärä ohjelmoitavissa 256)
* Sama kanavalista (1-16) muiden metsästys VHF puhelimien kanssa
* Koko: 132 x 62 x 37mm (ilman antennia)
* Paino: 340gr.
* Valettu alumiinirunko ja polykarbonaattikuoret
* Kotelointiluokka: IP66 luokitus (ei upotusta nesteeseen)
* Käyttölämpötilat: -20 °C … +40 °C
* Taajuus: VHF 66-88MHz
* Herkkyys: parempi kuin 0.25µV/12 dB SINAD
* Kanavaväli 25KHz
* Mukana 2600mAh Li-on tehoakku
* Käyttöjännite: 7.4V
* SMA antenniliitäntä: 50 Ω (ohm)

Wouxun KG-959 Orange Moose edition toimitussisältö:
1) 1kpl Wouxun KG-959 VHF puhelin
2) 1kpl 50cm tehoantenni
3) 1kpl korvanappimikrofoni
4) 1kpl monofoni 3.5mm audioliittimellä
5) 1kpl 2600mAh tehoakku
6) 1kpl vyöklipsi akkuun
7) 1kpl latausasema
8) 1kpl laturi
9) 1kpl rannenauha

 

Käyttöohje löytyy TÄSTÄ!

Katso myös…

  • Suositut Oranssit direktiivipipot brodeerauksin jotka ei (toivottavasti) kiristä edes tiukkapipoja: 'Plän-Bii' - rallienglantia sujuvasti puhuville 'Ehkä osuin, ehkä en..' - tämä päässä ei tarvi selitellä 'Hirvittääkö' - kaksimielinen kysyjä 'Hirviä ikävä' - toinen kaksimielisten viisausten jakelija 'Mulkvist!' - sukunimi joka ei löydy sanakirjasta mutta on ehtaa K-18 matskua 'Saamamies' - kaikkihan jonkun tuntee, mutta kukaan…

  • Uutta Suomessa - Suosittu Dovrefjell saatavana nyt Hirvioranssilla takilla! Pohjoismaiseen metsästysmaastoon ja olosuhteisiin valmistetut Dovrefjell jahtiasut ovat täynnä teknistä etumatkaa – Nyt saatavana Suomessa hirvilaillinen takki ja et tarvitse tähän enää Oranssia liiviä päälle! Malliltaan ja leikkauksiltaan Dovrefjell Hirvioranssi takki istuu hyvin pohjoismaiselle metsästäjälle. Hirvioranssi takki sopii niin miehille kuin naisillekin! SAATAVANA ERI VAIHTOEHTONA JA…

  • Hirvenpyytäjien (hirvi, peura) garderoobi meni kerralla uusiksi, kun saatiin uusi Oranssi direktiivi päättäjien taholta ulos. Turvaväritys muuttui punaisesta Oranssiksi! Metsästysasetus 22§, 11.4.2013/270. Niputimme kaksi Oranssia syksyn suursuosikkia samaan settiin joka helpottaa päivitysväripaketin tilaamista!