ERÄNETIN KYMPPIKERHO

Katso 100 eur kuukausivoittajien lista tästä!

ERÄNETTI KYMPPIKERHON EDUT JA SÄÄNNÖT

1. Eränetti Kymppikerholaisen edut

  • Jokaiselle uudelle Eränetti Kymppikerhoon ensikertaa liittyvälle jäsenelle annetaan -5 % alennuskuponki ensimmäisen kertaostoksen loppusummasta Eränetti verkkokaupasta.
  • Nopea ja helppo tilausprosessi järjestelmään kirjautuneiden kanta-asiakas tilitietojen ansiosta.
  • Kymppikerhon jäsenenä tuotetilaus- ja takuutiedot säilyvät kätevästi meillä puolestasi.
  • Eränetin Kymppikerholaisena saat kiinnostavia ajankohtaisia tarjouksia ja/tai uutisia ja pystyt hyödyntämään nämä edut ensimmäisten joukossa. Infokirjeitä saat noin 1-4 kertaa kuukaudessa.
  • Saat tiedon etukäteen, miten osallistua Eränetin Kymppikerhon järjestämiin asiakaskilpailuihin (esim. Kymppikuva, Kymppivideo), joissa palkintoina on hyviä tuotepalkintoja.

2. Markkinointi ja asiakastiedot

Lähetämme mahdollista markkinointiviestintää Eränetti Kymppikerhon jäsenille sähköpostitse vain jos siihen on annettu lupa. 1-4 kertaa kuukaudessa ilmestyvässä infokirjeessä kerromme mm. ajankohtaisista tapahtumista ja tuotetarjouksista. Voit tilata tai lopettaa tilauksen milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun sähköpostitse: asiakaspalvelu@eranetti.fi

Ylläpidämme asiakastietoja ja -rekisteriä Suomen lainsäädännön ja rekisteriselosteemme mukaisesti.

3. Liittyminen Eränetti Kymppikerhoon

Eränetti Kymppikerhon jäseneksi voivat liittyä kaikki yli 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenyyteen ei voi liittää muita henkilöitä esimerkiksi perheenjäseniä. Eränetin Kymppikerhoon voi liittyä Eränetin verkkosivuilla: www.eranetti.fi ja rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi. Liittyminen on ilmaista ja jäsenyyden tunnistaminen käy helposti Eränetin kanta-asiakasrekisteristä.

4. Kymppikerhosta eroaminen

Eränetti Kymppikerhosta voi erota milloin tahansa klikkaamalla kanta-asiakastilin tietuekentästä rastin pois kohdassa: Eränetti Kymppikerho

Eroamisen yhteydessä voit valita haluatko säilyttää verkkokaupan kanta-asiakastilin ja siten säilyttää nopean ja helpon ostoprosessin, mutta erota vain Kymppikerhosta.

Kirjaudu omille sivuille ja liity Kymppikerhoon tästä!