Riistakamera ja tarvikkeet

Tuotteita sivulla: 24 48 KAIKKI

Riistakamera ja tarvikkeet - Riistakamerat

Uusin riistakamera testivoittaja Uovision UM785-3G voitti Suomen ensimmäisen riistakamera kuluttajatestin. Riistakamera kuluttajatesti julkaistiin kokonaisuudessaan Riista lehdessä 3/2017. Testivoittoon myös Ruotsissa 2018! Lue Jakt Journalen 4/2018 TÄSTÄ. Uovision UM595-3G voitti Ruotsin suuren riistakamera testin 12/2016.

Riistakamerat soveltuvat eläinten tarkkailuun mutta ne soveltuvat erinomaisesti myös valvontakäyttöön. Riistakamerat toimivat huomaamattomana valvontakamerana, joka ottaa kuvia tai videota kohdealueelle saapuneesta kohteesta automaattisesti.

Uovision UM785-3G on paras riistakamera mökille tai ratkaisuksi jolla langaton kameravalvonta kotiin on mahdollista. Riistakameran hinta on kameravalvonta tai muita kiinteästi asennettavia ratkaisuja edullisempi. Kameravalvonta tarra on muistettava videoita taltioidessa. Kaikissa Uovision riistakameroissa on näkymätön inframusta salama se on paras valinta valvontakameraksi kotiin tai mökille. Riistakameran hinta ei ole enää kameravalvonnan esteenä!

Tutustu laajaan valikoimaamme ja lue ajankohtaiset testiartikkelit sivuiltamme. Ne auttavat sinua valitsemaan oikean kameran oikeaan paikkaan!

Riistakamera ja tarvikkeet - Riistakamera tarvikkeet

Riistakamera ja tarvikkeet - Riistakamera asennuspaketit

Riistakameran asennuspaketit kaikkiin riistakameroihin. Helpota elämääsi ja tilaa riistakamera valmiiksi esiasennettuna!

Riistakamera ja tarvikkeet - Ohjelmat

Riistakamera ja tarvikkeet - Riistakamera testit