Eränetti verkkokaupassa valittavanasi ovat seuraavat maksutavat:

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

HUOM! Maksettuasi ostoksesi oman pankkisi verkkosivuilla, odota että selain palautuu takaisin Eränetti verkkokaupan sivulle. Muutoin tilaus voi näyttää ”maksu puuttuu” statusta, koska tieto maksusta ei päivity verkkokaupan tietokantaan. Ongelmatilanteissa on syytä aina ensin tarkastaa onko sähköpostiisi saapunut tilausvahvistus sekä onko tiliäsi veloitettu. Tarvittaessa ota yhteyttä: asiakaspalvelu@eranetti.fi

Paypal

PayPal on maailman johtava verkkomaksuväline. Voit maksaa ostoksesi PayPalin kautta luotto- sekä pankkikortilla (Visa, Master Card, American Express, Discover) tai suoraan PayPal-tililtä. PayPalin kautta maksaminen ei vaadi rekisteröitymistä.