Kymppikerho

Eränetti Kymppikerhon edut ja säännöt kymppikerho-star

  1. Eränetti Kymppikerholaisen edut

   • Jokaiselle uudelle Eränetti Kymppikerhoon ensikertaa liittyvälle jäsenelle annetaan -5 % alennuskuponki ensimmäisen kertaostoksen loppusummasta Eränetti verkkokaupasta.
   • Arvomme kuukauden viimeisenä päivänä 100€ lahjakortin Eränetti verkkokauppaan ja julkaisemme voittajien nimet Eränetin Facebook sivuilla, Kymppikerhon sivulla ja infokirjeessä. Ilmoitamme voittajalle myös henkilökohtaisesti ensisijaisesti sähköpostitse.
   • Nopea ja helppo tilausprosessi järjestelmään kirjautuneiden kanta-asiakas tilitietojen ansiosta.
   • Kymppikerhon jäsenenä tuotetilaus- ja takuutiedot säilyvät kätevästi meillä puolestasi.
   • Eränetin Kymppikerholaisena saat kiinnostavia ajankohtaisia tarjouksia ja/tai uutisia ja pystyt hyödyntämään nämä edut ensimmäisten joukossa. Infokirjeitä saat noin 1-4 kertaa kuukaudessa.
   • Saat tiedon etukäteen, miten osallistua Eränetin Kymppikerhon järjestämiin asiakaskilpailuihin (esim. Kymppikuva, Kymppivideo), joissa palkintoina on hyviä tuotepalkintoja.

 1. Markkinointi ja asiakastiedot

  Lähetämme mahdollista markkinointiviestintää Eränetti Kymppikerhon jäsenille sähköpostitse vain jos siihen on annettu lupa. 1-4 kertaa kuukaudessa ilmestyvässä infokirjeessä kerromme mm. ajankohtaisista tapahtumista ja tuotetarjouksista. Voit tilata tai lopettaa tilauksen milloin tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun sähköpostitse: asiakaspalvelu@eranetti.fi

  Ylläpidämme asiakastietoja ja -rekisteriä Suomen lainsäädännön ja rekisteriselosteemme mukaisesti.

 2. Liittyminen Eränetti Kymppikerhoon

  Eränetti Kymppikerhon jäseneksi voivat liittyä kaikki yli 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenyyteen ei voi liittää muita henkilöitä esimerkiksi perheenjäseniä. Eränetin Kymppikerhoon voi liittyä Eränetin verkkosivuilla: www.eranetti.fi ja rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi. Liittyminen on ilmaista ja jäsenyyden tunnistaminen käy helposti Eränetin kanta-asiakasrekisteristä.

 3. Kymppikerhosta eroaminen

  Eränetti Kymppikerhosta voi erota milloin tahansa klikkaamalla kanta-asiakastilin tietuekentästä rastin pois kohdassa: Eränetti Kymppikerho

  Eroamisen yhteydessä voit valita haluatko säilyttää verkkokaupan kanta-asiakastilin ja siten säilyttää nopean ja helpon ostoprosessin, mutta erota vain Kymppikerhosta.