Retkeily / Ulkoilu

Tuotteita sivulla: 24 48 KAIKKI

Retkeily / Ulkoilu - Eräsukset, lumikengät ja tarvikkeet

Retkeily / Ulkoilu - Liput ja tarvikkeet

  • Muistathan että jokaisella on oikeus liputtaa Suomen lipulla silloin kun katsoo sen aiheelliseksi! Suomen lipussa on valkoisella pohjalla merensininen risti.

  • Ketä kiinnostaa mutta Toukokuun 9. päivänä vietettävänä Eurooppa-päivänä on Suomessakin suositeltu liputtamista Euroopan lipulla! Euroopan lippu koostuu kahdentoista keltaisen tähden kehästä sinisellä taustalla.

  • Vanha kunnon legendaarinen Rebel lippu suoraan villistä lännestä! Kenraali Leen joukkojen Pohjois Virginiassa tunnetuksi tekemä lippu ajoilta (1862) kun miehet olivat vielä rautaa. Puna-sini-valkoinen 150 x 90cm Polyesteristä valmistettu lippu jonka aikoinaan suunnitteli William Porcher Miles. Rebel lippu on äijämeiningillä mitattuna ikiklassikko! * Puna-sini-valkoinen Etelävaltioiden lippu * 150 x 90 cm Polyesteristä valmistettu lippu *…

  • Itänaapurin legendaarinen lippu joka jaksaa aina säväyttää naapurisopua Juhannuksena mökillä. Punainen 150 x 90cm Polyesteristä valmistettu lippu jossa keltaisella sirppi ja vasara.

Retkeily / Ulkoilu - Lämmittimet

Retkeily / Ulkoilu - Maastoakku

Retkeily / Ulkoilu - Makuualustat

Retkeily / Ulkoilu - Retkikeittimet ja ruokavälineet

Retkeily / Ulkoilu - Reput

Retkeily / Ulkoilu - Teltat

Retkeily / Ulkoilu - Makuupussit

Retkeily / Ulkoilu - Riippumatot

  • Mini Hammock riippumatto nostaa nukkumisen uudelle tasolle! Mini Hammock riippumatto mahtuu mukaan reppuun pienelle rullautuvan kokonsa ja kevyen (250 gr) omapainon ansiosta. Mini Hammock riippumaton kantavuus on jopa 200kg saakka! Pituutta pötköttelyyn siitä löytyy 220cm.

Retkeily / Ulkoilu - Moskiittoverkko, hyttysverkko

  • Mil-Tec Oliivin vihreä hyttysverkko (Double) on varma valinta Suomen kesään johon kuuluvat myös hyttyset ja muut mukavat pienet siivekkäät ystävämme. Moskiittoverkon avulla voit nukkua yösi rauhassa, ilman turhaa ininää! Mil-Tec hyttysverkko on yläpäästä 50cm levyinen ja alhaalta verkkoa löytyy 10m ympärysmitalta.