Anti-Cant vatupassi 1′, Wheeler Engineering

Wheeler Engineerin valmistama Anti-Cant vatupassi kiinnitetään kiikaritähtäimen runkoon ja se on hyödyllinen lisävaruste kun ammutaan kauas!

tuotetunnus (SKU) 10-026 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , Valmistaja:

Kuvaus

 

Wheeler Engineerin valmistama Anti-Cant vatupassi kiinnitetään kiikaritähtäimen runkoon ja se on hyödyllinen lisävaruste kun ammutaan kauas.

Anti-Cant vatupassin avulla voit varmistua siitä, että kiikarin ristikko on aina suorassa ja saat tarkempia tuloksia myös pitkille matkoille ammuttaessa.

KÄYTTÖ: Ennen Anti-Cant vatupassin asennusta, varmista että kiikari on asennettu suoraan. Katso että ristikosta näkyy sopivalle etäisyydelle vatupassilla piirretty pystyviiva tai luotilanka. Tarvittaessa käännä kiikari siten, että ristikko on viivan kanssa linjassa.

Kun kiikari on suorassa, laitetaan Anti-Cant vatupassi kiikariin siten että se on kuplassa. Käännä vatupassi aina sivulle niin näet kuplan ja sen keskityksen.

Wheeler Engineering Anti-Cant vatupassi sopii kaikkiin 1′ runkoputken omaaviin tähtäinkiikareihin. Se kiinnitetään mukana tulevan kiinnitysjalan avulla jossa on omat kiinnitysruuvit.

Wheeler Engineering Anti-Cant vatupassi on valmistettu laadukkaasta ja ruostumattomasta erikoisalumiinista. Sen anodisoitu pintakäsittely lisää rakenteen luontaista korroosionkestävyyttä ja kestoikää. Anodisoitu pinta on kova ja kulutusta kestävä sekä helppo pitää puhtaana.

* Anti-Cant vatupassi kiikaritähtäimeen
* Yhteensopiva 1′ runkoputkien kanssa
* Taittuu kiikarin suuntaisesti kun ei käytössä
* Ruostumaton alumiini materiaali
* Pintakäsittely: Anodisoitu
* Väri: Musta